Hatobjekt nummer ett

 

Jag hatar verkligen att tvätta fönster, finns inget värre, man får ont i axlar och nacke, när man äntligen är klar och har skruvat ihop fönstren, så kommer solen runt i en annan vinkel och då ser man helt plötsligt nåt vitt i ena hörnet, nåt streck i det andra och imma i det tredje. Grrrr…
 
Inte nog med att vi har fönster, bara i köket finns det 4 fönster och det är med treglas som dessutom är öppningsbara hela vägen vilket innebär att varje fönster har sex sidor att tvätta, usch! Samma mängd fönster i teverummet och inte bara det, vi har ju inglasad balkong också. Nu hade jag sån tur att Åke tog dom yttre fönstren på balkongen, igår, så dom slipper jag.
Själv torkade jag dom i köket, sköljde av alla blommor vi har där och bytte gardiner. Så nu är då dom fixade.
 
Men det ska jag villigt erkänna, när man är färdig så undrar man alltid varför man inte gjort detta tidigare, nu ser man ju helt plötsligt konturerna på alla saker utanför.
 
Funderar starkt på om jag ska fortsätta med rutorna i teverummet idag, fast jag vet inte, det kanske får fortsätta vara en tanke. Ett år funderade jag så länge så snön hann komma och det var ju ett ypperligt skäl till att slippa göra straffarbetet.
 
Nu ska jag spilla upp kaffet i termosen och ta mig morgonens första kopp, det är bara jag som är vaken än och det är ganska tyst i hela huset. Kan faktiskt bara höra regnet som strilar ner och en av våra katter som knaprar på någon mat i köket…förhoppningsvis är det då mat, men med dom här monstrerna kan man aldrig så noga veta. Ha en bra dag!
Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten