Kakpåsen

 

Japp, 2 kilo borta och nu är det totalt 9,1 kilo på 8 veckor. Har under alla dessa veckor inte förlorat så mycket muskler men däremot fettprocenten. Mycket snyggt jobbat, *klappar mig själv på axeln*
 
Det vart snack om popcorn och att det var något man kunde unna sig ibland för det är ju betydligt mycket bättre än chips och nötter. Ja, jag tycker om popcorn men smakar dom egentligen, så där jättebra? Ska jag vara ärlig så känns det ibland som att tugga på frigolit och jag tror att det är smöret och saltet man är ute efter. Jag tyckte att det var gott att röka, men vad smakade det då, seriöst, tobaksplanta on fire. Nä Åke nu kommer den lilla episoden om det som var begärligt 😀
 
Vi har stugan i Malå och när Jennifer var liten så fanns lanthandeln i Springliden kvar därute, ca 3 kilometer från vår stuga. Dit åkte man gärna för att kolla runt i hyllorna, det var ett sånt där ställe där tiden nästan stått still och jag köpte en sommar, en plastservice för 10:-, det var den prismärkt för men förmodligen var prislappen ditsatt, 20 år innan jag köpte den.
 
Nåväl, jag och Åke var där och handlade lite smått och gott och tyckte att en påse med kakor skulle sitta fint till kaffet så vi köpte ett sådan påse som såg lockande ut. Väl tillbaka i stugan så satt vi däruppe vid grillen och intog varsin kaka, fyyy fasen vad den smakade dåligt, som härsket vällingpulver. Inget man svalde ner utan spottade ut.
 
Min ingifte morbror funderade över uppståndelsen och vi sa som det var att kakorna var dålig som attan men att han skulle få smaka om han ville, och det gjorde han. Han tog en kaka, pulade in den i munnen och körde runt den där innan han svalde. Mm, sen tog han en till kaka och gav till hunden, sedan provade han en till åt sig själv och ännu en till, när han stack ner handen i påsen för sjätte gången i ordningen så sa han, mjaaa, inti f-n var dom goda, men begäääärlig (med betoning på ä:et). Så är det nog med mycket man äter, det kanske inte smakar suveränt bra men efter en stund kan man ändå inte låta bli. Ha en toppen fredag!
 
ps. kakpåsen hade ett bäst före datum som gått ut flera månader innan vi köpte den, därav smaken ds.
Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten