Klargör någons intelligens

Skrev ju om dumma uttryck över hur man kan vara, och då kom man ju helt plötsligt på en massa man kan säga för att klargöra någons intelligens.

*Äggulan saknas

*Ingen bensin i tanken

*Inget brev i kuvertet

*Inget vatten i kranen

*En vinter utan snö

*En sommar utan sol

*En spark utan medar

*En chokladboll utan kakao

Listan kan göras oändlig, hehehe, men det är lite småroligt.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Jag gillar den med det rullande hjulet och den döda hamstern, så känner jag mig ibland när jag har stressat för mycket. Hjulet snurrar, jag vet att min hamster inte är död, men han har definitivt smitit iväg någonstans…:)

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Anne-Marie Mäkelä (2010-02-07 09:00)
    Sa det till Åke att jag aldrig hört just det uttrycket tidigare men att den lät roligast. Man har nog varit lite av varje, nån gång då och då, hjärnsläpp brukar jag säga att det är, då det känns som om hjärnan står still i några sekunder och man vet inte vad man ska säga eller göra, som tur är brukar det gå över ganska snabbt. Ha en fin söndag och njut av solen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten