Gaaaahhhh

Det är många som ringer nu, var god vänta…

Nu har jag inte kvar mitt jobb hos Annika längre, en miss i planeringen visades sig igår då jag fick kassakorten från a-kassan.
 
Jag har trott att jag startade om på en ny stämplingsperiod då ja återigen blev arbetslös men så var tydligen inte fallet, utan nu är mina 75 dagar då jag har rätt att stämpla upp, förbrukade, vilket innebär att jag inte längre kan jobba hos Annika, för gör jag det så har denna regering bestämt att jag ska klara mig på 1489:-/månad, vilket jag/vi, inte fixar. Nä, så istället för att åtminstone kunna hålla mig sysselsatt 4 dagar/månad så ska jag nu stämpla fullt ut och inte jobba en endaste timme…konstig politik i min mening.
 
Sen när, blir det bättre av att inte kunna arbeta alls än att kunna gå ut på åtminstone några timmar. Man får eller vill ju jobba dom timmar man blir erbjuden. Detta beslut innebär dessutom att jag inte kan acceptera ett erbjudande om att vara till exempel extra personal eller vikarie vid någons sjukdom (vilket är ett ganska vanligt erbjudande då det gäller, yrket som personlig assistent), jag kan ju inte ens jobba en timme.
 
Surt sa räven och även Annika och jag håller med.
Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-02-26 09:38)
    Jag kan gå med på och hålla med om att detta skulle kunna vara ett sätt att komma åt alla som fuskar, eller som tycker att dom klarar sig galant på att stämpla upp, men jag begriper inte hur detta skulle kunna vara det enda sättet att komma åt dom på??? Hur svårt kan det vara egentligen, varför lägger dom inte ner sina resurser på det istället för all j-kla pappers exercis som dom nu grejar med…man kan bli galen för mindre. Puh…tur att det är fredag i alla fall, min favvo dag 🙂 Önskar dig en bra sådan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten