Vargar

Det var ett djurprogram på tv i går som vi satt och såg på. Enya bänkade sig på första parkett och satt säkert i tio minuter med odelad uppmärksamhet på tv skärmen. Ingen av katterna tittar på tv annat än om det handlar om djur.

Hon gav upp och kom slingrade runt bordet och hade tänkt hoppa upp bredvid mig i soffan då det plötsligt började yla på tv:n. Det var en flock vargar som lät.
 
Enya spetsade öronen och skyndade sig fram till tv:n igen, strax efter kom Eloise. Sen var dom som synkade, huvudena for fram och tillbaka, ömsom kikande ut mot hallen för att sedan vända blicken mot tv:n igen. Dom var fascinerade av vargarna, undrar just varför?
Osynkade blev dom förstås då jag greppade kameran, då tappade dom fokus, totalt.
Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-05-10 08:45)
    Mja, korten gör dom inte rättvisa, den här gången, dom såg aningens stressade ut från början, precis som om dom var osäker på om det skulle komma in några objudna gäster. Tyvärr, och av någon konstig anledning, så funkar inte inspelade ljud på samma sätt som bilden på tv:n.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten