krypande knott

Har ni sett knott som kryper någon gång? Inte jag, men ändå så säger man att det kryper knott i håret, knotten kryper in i öronen etc. Men jag tror själv, att dom faktiskt går. Men jag har aldrig hört någon som sagt att det går knott i håret, eller det gick precis in en knott i örat. Nänä…då kryper dom minsann.

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Helena Nilsson Springare (2010-06-27 22:28)
    Den enda fördelen med knott, broms och svidare, är att dom inte bits inomhus, som myggen gör. Men irriterande är dom och att en sån liten sak kan kännas så mycket, är ganska förunderligt. Nä, deportera dom små krypen till nån öde ö, det vore nåt det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten