Den skriker när man startar den…

 

Vi kollade Cheven en extra sväng igår och vi kan inte se en enda skråma på den, inte ens isen har lossnat från kofångaren, knepigt, men tur som sjutton. Mer synd blev det ju om han som körde in i mig. Hm…och inte kan man hitta på en massa ”fel” som skulle ha orsakats av smällen, låt mig se…jo, den skriker när man ska startat den, missljud i däcket, dags att serva motorn lampan lyser ibland, plötsligt uppkomna rostfläckar lite överallt, mm…nä, den gubben går nog inte. Vi klarade oss från skråmor och annat, eventuellt kan det ha blivit en liten spricka i gummit som sitter på kofångaren men då må det vara hänt.
 
Vi invigde rulltrapporna som går ner och upp vid tågstationen intill lasarettet igår kväll:
 
Ganska fint därinne, stort och öppet, hiss skyltar satt det lite överallt, jag tyckte att det skulle stå buss på dom istället, med tanke på hur många turer som blivit inställda och ersatta av bussresor. Nu såg man inte så mycket ut genom fönstren då det var mörkt så vi får nog göra ett nytt besök på dagtid, sen någon gång. Bara för att kolla utsikten, ni vet.
 
Kaffekvarnen invigdes också, det luktade gott i hela köket men jag laddade pannan för lite så nästa sväng kommer jag att ta i lite mer. Sen fick Åke justera grovkornigheten också, så det blir lite mindre bitar nästa gång.
 
Idag har jag ett uppdrag, ska införskaffa en pyjamas till svärfar så jag åker till klädhuset, hade jag tänkt, och sedan blir det nog en träff hos morsan innan det är dags för tvättstugan. Full huggning, med andra ord, så det är väl bäst man laddar för frukost innan man sätter igång. Ha det gott!
Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten