Satt under taket på fredagskvällen

 

Vi ranta på igår, lämna igen duschvägg på K-rauta, köpte kyl/frys på Elon, införskaffade bromsrör på Stilservice, ägaren Stig, som stolt visade fram hans femtio års present han fått av Brälla, ett presentkort på 15:-, att handla för, på Umeå Maskinkylare men det gällde dock inte postorder 🙂 dessutom låg det en doftgran inuti och den gick på 15:- så egentligen var presentkortet redan förverkat. Det var den bästa presenten han fått, sa han och skrattade.
 
Sen hamnade jag uppe under taket på kylar verkstan, har suttit där förut också. Det var dags att lufta bromsarna och det är inte så jädrans tvärlätt som man kan tro, inte med den där bilen i alla fall. Tur att Brälla har en del intressanta saker hängandes på väggen:
 
Nu till dagens bild som har namnet, Dagens. Hm, det får bli dagens katt, nummer ett, Enya som har ny ätit frukost:
 
Katt nummer två, Eloise som sitter och dricker vatten:
 
Samt katt…nä, ingen katt, utan dagens frukost, nämligen min, och det är en shake:
 
Har nu druckit detta i 6 dagar och har hittills förlorat/tappat/gått ner, 7 kilo. Fråga mig inte vart dom försvann, men det är inget jag vill ha igen 🙂
 
Nu vet jag att 7 kilo låter fruktansvärt mycket, men har du mycket att ta av, så är det egentligen inte så farligt, och jag vet, det kommer inte att fortsätta i den här takten, vi får se vad som händer under vägen, ska bli intressant i alla fall.
 
Även om det inte syns, så vet jag att något är borta, jag hade nämligen beställt ett par jeans som jag inte fick på mig, inte ens med våld, så jag packade ihop dom och skulle skicka tillbaka dom men sen kom jag på varför skulle jag göra det, jag hade ju liks tänkt tappa lite och då kommer jag att kunna ha dom, vad är det för sak, förra veckan fick jag inte på mig dom, igår gick det, sådeså…skrev hon och log med hela ansiktet.
 
Idag jobbar jag från tolv till fem, lite lättare dag, med andra ord, och inte så lång, så det kommer väl bara att smälla till så är det kväll igen. Och till veckan har Nicco sportlov, vilken lyx, det känns att det var längesedan man hade sånt att vara hemma för. Men dom kan nog behöva lite välförtjänt vila ibland, dom också. NI får ha en stillsam och bra söndag, det tänker vi ha!
Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anne-Marie Mäkelä

  Tänk så dekorativt det kan bli med lite udda saker på väggarna! Kul idé att använda saker som passar in i sammanhanget. Så avundsjuk jag blir på dina 7 kg! Jag har också gjort ett försök, men tyvärr redan ”ätit upp” mig 🙁

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Anne-Marie Mäkelä (2011-03-06 10:05)
  Ja, som sagt, vi får se hur det går, man ska ju vara så förbaskat ihärdig och det brukar vara lätt i början, sen måste man tänka om, tyvärr, och det är nog det som är svårast, men du…jag ger mig aldrig 🙂

 3. Marja Granqvist

  Grattis till att du kommer in i jeansen. Duktigt jobbat. Byter du ut måltider mot shake och soppor… eller är det någon annan diet?
  Ha en skön söndag. Kram

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2011-03-06 12:51)
  Ja det finns ju hur många olika dieter som helst, detta är lcd, som betyder väldigt lågt kaloriintag (low calori diet), och dom första 1-2 veckorna så byter man ut alla mål till shake, soppa eller bars, sen är det ett typ av bricksystem, där det finns en lista på vad allt innehåller i kaloreier, man får äta 10 brickor/dag samt dricka shake…lite krångligt men jag köper nog denna diet…tror jag 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten