Egentligen skulle jag inte…

Egentligen skulle jag ju inte avslöja detta men…chefen blev tvärt sugen på en kopp te, igår kväll. Och vad hittar jag väl då i kylskåpet, ståendes på smörpaketet, jo…min saknade middag, ni vet, fläskkotletten med löksåsen.

Snacka om att stå där med låååång näsa. Jag har med andra ord tagit med surpotatisen tidgare, kanske i måndags eller förra veckan, och inte nog med det, sen har jag då glömt bort att äta middag eller lunch, just den dagen och dessutom glömt att ta med lådan hem.

Sedan plockar jag alltså fram den lådan igår och tror att jag tagit med fel låda hit, vilket inte var fallet, hm…jaja, jag ser det från den ljusa sidan, mackan igår var jättegod och idag får jag äta min fläskkotlett till lunch istället, den lådan finns här, för den tog jag aldrig med mig hem 🙂

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten