Mystiska spår

Min pappa har sågat itu en kokosnöt, borrat hål i sidorna och hängt upp den ute i ett träd, till fåglarna. Där har dom suttit och plockat i sig av kokosen och njutit livets glada dagar, och sedan tog det slut… på kokosen alltså.

Så han tog lite smör, vilket alla fåglar älskar, och lade ner i kokosnöten med den följden att en av fåglarna damp ner med fötterna (klorna) i smeten och satt sedan länge och väl och försökte ta bort smöret… mellan tårna.

Så, om ni nu skulle skåda en fågel som hänger upp och ner på någon kvist, så kan det vara den stackaren som inte fått bort allt det halkiga än, eller så kanske någon upptäcker oljiga spår på fönsterblecket, ja, då är det förmodligen den fågeln 🙂 Då vet ni!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Så det är inte bara vi stora människor som halkar omkring ute dessa dagar.:)
    Måste vara svårt att få bort smöret mellan tårna med en näbb, för tungan är väl för kort…?:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten