Fan sitter i båten

 

Jag åkte ner på strömpilen igår, efter jobbet, efter ett tag ringde mobilen, det var Nicco som undrade vart jag var någonstans, hon ville duscha men Winstone släpper henne inte långt, så det var bara att åka hem och passa vovven 🙂
Det går nog inte ens att förklara i ord vilket energiknippe han är, helt otroligt, man får plocka ner honom med jämna mellanrum annars känns det som om han kommer att få en hjärtinfarkt.
När jag kom hem sa Nicco lite kryptiskt att katterna hade pimpat soppåsen, hm… undrade just vad hon menade med det, men fattade med en gång, vad det handlade om då jag öppnade skåpet:
Dessutom vet jag, utan att fråga, att detta är ett verk av Enya, den lilla marodören.
Nu över till något helt annat, ni har säkert någon gång hört uttrycket: Har man tagit Fan i båten, får man ro honom i land också.
Den mun, vars ord detta kommer ifrån, antas ju vara den som nu råkat ta den lilla djävulen i båten, logiskt, så borde det vara så, men tänk er nu, om det är tvärtom, tänk om den som tagit Fan i båten, är i beroendeställning till djävulen, och han sitter inte bara i båten, han har snott årorna och kastat dom så långt bort han kunde, vad händer då?
Jag vet, nu är det jag som är kryptisk, men jag känner nämligen till ett sånt här par, och det är rätt så fruktansvärt, kan jag tala om. Men jag vet inte vad man kan göra åt saken, stort dilemma kan jag ju säga. Och vad kan man göra då den som sitter där och i panik, vill få båten i land, men h*n kommer inte att fixa det, och samtidigt vill h*n inte. Då är det ju ett eget val som gjorts, men samtidigt vet jag inte…
Förmodligen är det ju så att den människan inte vet sitt eget bästa och ser ingen annan utväg än att försöka fortsätta paddla med sina händer och se hur långt dom kan ta sig. Tragiskt är det i alla fall, och jag vet att det finns så många som sitter i samma sits, men som inte ser att det finns andra vägar ut.
Nå, nu önskar jag er då en trevlig lördag, det är ni värda, hela bunten!
Etiketter: , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Lisbet Olofsson

  Underbart – jag hade en överenergisk Kerry blue terrier. Ja jisses vad han grejade så jag fick lov att hitta på en massa grejer för honom att göra. Dessa var också en träning iatt han skulle fatta att jag bestämde.

  hahahahaha…jag bestämma över den odågan…puhhh. Var dag var en kamp om vem som bestämde.

  I alla fall så tog fantasin slut från att gömma godis under mattan, leka kurragömma, aktiveringsboll, hoppa över hinder, göra konstiga konster…ja HUNDEN pratar jag om..

  Snacka om en enrgisk rackare..

  Lisbet i bloggen bredvid

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2013-03-09 08:26)
  Hahaa… och du är nu säker på att det var hunden och inte du, som fick göra allt det där 🙂

  Visst kan det vara jobbigt med hund, men valptiden, den som nu är den jobbigaste, är ju också den kortaste tiden.

 3. Åke

  Ah! Har ni fått honom nu 🙂 Har tydligen missat lite hos dig… Rackans söt han är 🙂 Jag tycker det står ”BUS” i pannan på bild 2 🙂 Jag brukar också säga: Har man slagit yxan i båten får man ro som fan 😉

 4. Tina

  Åh, jag får ont i hjärtat, Maria…

  Så jä-ligt när Fan tycker att han ska sitta o trona i någon annans båt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten