Nytt spännande program

Jo jag tog mig hem igår, men det kändes osäkert en kort stund därnere på Vasaplan. Det är ju evigheter sedan jag åkte buss, så först fattade jag inte varför bussen inte körde ut på vasaplan utan svängde in mellan gamla Spegeln och Mimerskolan, nå, det var ju en hållplats där men inget jag hade tänkt på.

Sen gick jag till den plats där jag visste att 1:an och 7:an utgår ifrån… men det gjorde den ju naturligtvis inte numer, utan jag fick gå längre ner, fast jag hittade då rätt. Väntade lagom länge på bussen så fingrarna hann frysa sig till pinnar sen kom den.

När det så var dags att åka så ville inte bussen… chauffören gasade men inget hände, det pös luft ur bakdörrarna så det lät som en cappucino maskin, han öppnade dörrarna, gasade upp… och stod still, detta fortsatte så pass länge att jag började fundera på vad jag skulle hitta på att göra nere på stan i väntan på nästa buss… men så plötsligt, rycker det till så det var whiplash varning och vi åker iväg.

Gick sedan uppifrån Hedlunda och hem, och den lilla biten kändes lång då det blåste så förbenat. Men hem kom jag, och värme fanns det i huset så vad var det sak, egentligen 🙂

Kollade in tv tablån på tv.nu igår kväll och tvärt så trodde jag att nu jäklar ska det börja ett nytt program på tv, eller vad tror ni om Fotvårdssyndarna?

Jaja, det var ju tur att jag kollade en extra gång och noterade att det var Förrådsfyndarna och inte fotvårdssyndarna, men det lät väldigt lika 😀 dock kanske inte sååå spännande.

Hade precis ett litet samtal om hur lite snö det nu kom igår trots att det snöade hela dagen, det var ju bara snöflister, så höjer jag blicken och noterar lapphandskar utanför fönstret… så nu har kanske vintern kommit ändå. Men vad jag saknar mest är solen och den blå himlen, nackdelen med vinter och sol är att det oftast brukar innebära kyla istället. Nå, vad det än må bli av det här så kommer det i alla fall inte bli en speciellt lång vinter. Önskar er en fin lördag!

 

 

 

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Pingback: Bostäder utomlands | Nyheter hus italien #1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten