Cosclub.eu

25 oktober 2013, gjorde jag följande inlägg: Bluff, ruffel och båg företag, och tänk, att än idag får jag kommentarer på det inlägget, inte bara där heller, människor kontaktar mig på FB via meddelande och vill ha min hjälp…helt otroligt!!!

Och man undrar också hur länge detta ska få fortgå??? Många har gjort polisanmälan, andra har anmält till konsumentombudsman, vissa banker har betalat igen pengar men då är det ju bankens förlust och hur kan dom gå med på det?

Vad som gör mig riktigt förbannad är att cosclub säger att i villkoren står det att man har 6 eller 7 dagar på sig att säga ifrån sig detta så kallade erbjudande, om man inte gör det så blir man automatisk medlem och dom drar 295:- varje månad tills du säger upp medlemskapet.

Ok, det står så, i villkoren, men där står det även att ALLA får sina medlemsuppgifter skickade till sin mejladress, och än är det inte en enda som fått dessa uppgifter. Hade jag fått dom, på någon dag, hade jag tittat närmare på det, med en gång och sagt ifrån mig allt, alltså borde man väl kunna anmäla dom för villkorsbrott…eller?

Jag har efter all den här tiden accepterat att jag förlorat denna summa pengar, men det finns dom som åkt på betydligt dyrare smällar, och det verkar ju inte finnas något slut på eländet, vad mer kan man nu göra? Ja, att jag skriver det här, är väl mest för att kunna varna andra, gå inte på dessa idiotiska erbjudande, om ”gratis” saker eller få någonting för 6:-… det är LÖGN!!! Och det är vi många som vet nu.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

114 kommentarer

 1. Lena Jensen

  Hej Maria
  Jag hoppas detta hjälper…Har nu loggat in på min sk medl sida hos dom och sagt upp samt skrivit ett sanningens ord Anmälde du dom???

  Tack för hjälpen. Jag hoppas vara av med detta nu

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hej Lena! Jo jag anmälde dom till polisen, men som jag har förstått det så är det inte alla som ens fått göra det. Vad polisen här i Umeå sa, var att ju fler som anmäler, ju större blir chansen att dom åker dit…till slut. Jag hoppas att du nu blev av med dom…för gott! Ha det fint!

  • renny

   Känner mig lurad av cosclub.eu, har tagit 1200kr från min konto. Har polis anmält och även skickat ett mail till cosclub.se där jag kräver av de att ge mina pengar tillbaka. Ska se va det blir 🙁 har aldrig varit i något liknande som detta här.

   • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

    Så synd också att inget verkar kunna stoppa det här företaget. Spärra kortet, det första du gör, så kan dom inte dra mer pengar. Se till att du säger upp ditt så kallade medlemskap, med omedelbar verkan och att du vill ha en bekräftelse på det.

   • Jenny

    hej!
    hur kom du i kontakt med detta företag?
    har själv blivit lurad.
    Med vänlig hälsning Jenny
    Tacksam för svar!

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Hej! Jag har mejlat dig mitt svar, lite mer utförligt. Jag kontaktade dom via deras hemsida och customer service. Spärra bankkortet och prata med din bank, många har fått tillbaka sina pengar, via dom.

    • Ronny

     Hur kunde jag vara så dum! Jag har ju handlar på nätet i många år och alltid varit uppmärksam på bluff eller oseriösa sidor! Hur fasen kunde jag i detta ögonblick vara så dum snart jag slutförde ett köp på denna bluff!!??? 14dagar efter att de 15kr dragits upptäckte jag att det drogs ytterligare ca 430kr!

     Nu har jag iallafall spärrat mitt bankkort för internetköp, mailat min bank och även mailat cosclub.eu. Hoppas det löser sig nu! ????

     • Joakim Holm

      Hej! Exakt detta hände för mig också bara att dom drog pengarna natten till idag, 2 MÅNADER efter att dom första 15kr drogs från mitt konto

     • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Spärra ditt bankkort, så kan dom inte dra mer pengar. Det är ju för jävligt att dom får eller kan fortsätta som dom gör. Detta har ju pågått i flera år.

 2. bitty

  hejsan jag undrar om du kan hjälpa mig med hur jag skall säga upp mitt sk. medlemskap. har begärt inloggnings uppgifter. men det går inte att logga in med dom. Med vänlig hälsning bitty

   • Vesla

    Hei! Jeg har lest bloggen din, og jeg har også vært så dum at jeg bestilte en parfymeprøve til kr 6,-. Heldigvis bet. jeg denne med kredittkortet mitt, men ser nå at de har lagt inn trekk på 295,- pr. mnd.
    Har du noen adr. eller e-post adr til cosclub?
    Forbannade skurker!!!
    Hilsen Vesla Fjæstad

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Jag tog kontakt med dom via deras hemsida, cosclub.eu, och skickade en uppsägning av mitt så kallade medlemskap till dom. Klicka på kontakt, skriv in ditt ärende, klicka på skicka och det kommer upp en ruta att du inte fyllt i dina uppgifter, strunta i det och klicka på skicka igen, så går det iväg.Det finns också en grupp på FB där vi håller hus, många av oss som blivit lurade, du hittar oss här: https://www.facebook.com/groups/1401621630080752/ Spärra också ditt bankkort så kan dom inte dra mer pengar. //Maria

   • giti

    kan du skicka mig också hur jag kan avsluta den här förbannde medlemskapet, jag visste inte ens jag har den o de drar dubbel så mycket varje måndad
    Gtit Ghelichkhan

   • Susanna

    Hej! Råkade ge mig in i denna bluff och får inga svar då jag mejlar dem? Undrar om du kan hjälpa mig med att tala om hur du lyckades bli av med dem?
    Tack på förhand!
    Susanna

 3. Kicki Lundh

  Hej! Hur gör jag för att avsluta medlemskapet? Jag har skrivit till dem men räknar inte med att de svarar…..jag har inte heller fått något mail med användaruppgifter och vill ju inte att de skall dra pengar varje månad från mitt konto. Så hur gör man? Hälsningar Kicki

 4. Suzana Jönsson

  Hej Maria
  Jag är oxå tyvärr en av de drabbade och jag har olyckligtvis inte reagerat förrän nu fem månader efter att de har dragit 295 kr från mitt konto varje månad. Jag försökte säga upp mitt medlemsskap men det finns inget nummer man kan göra det på. Jag skrev så som du sa att jag har glömt min lösen men har ej fått ett lösen. Jag har anmält till min bank att spärra mitt kort. Men jag kan inte säga upp det sk medlemskapet jag aldrig har bundit mig till har aldrig fått en bekräftelse på något via mail el brev och någon parfym har jag inte sett röken av. Snälla hjälp mig hur jag ska gå vidare? Mvh Suzana Jönsson

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

     Jag brukar rekommendera/tipsa om att, gå in på cosclub.eu, klicka på customer service, och skriv ett meddelande om att du säger upp ditt så kallade medlemskap, som du inte visste att du hade, och att du vill ha en bekräftelse på uppsägningen.

     Om ditt meddelande inte går iväg, för att du inte fyllt i medlemsuppgifterna (som ingen har fått), prova klicka en gång till, så borde det gå iväg. Du kan prova med detta: I hereby, cancel my so called, membership and I want a confirmation on that, sent to my email. Och sedan skriver du bara ditt namn och din mejladress i slutet.

     Spärra sedan ditt bankkort, då kan dom inte dra mer pengar. Du kan också kontakta din bank, många har fått tillbaka sina pengar av dom, beroende på vilken bank man har.
     För mig tog det en dag, sedan fick jag en bekräftelse att medlemskapet upphört. Jag mejlade dom en gång till sedan, och skrev att jag polisanmält dom, men om det gjorde någon skillnad, vet man ju inte. Jag själv, har polisanmält dom, och en del andra har också gjort det, men det är svårt att sätta dit dom, då företaget ligger i utlandet. Hoppas det går bra för dig, hör av dig igen om det är något annat du funderar över eller behöver hjälp med.
     Det finns även en grupp på FB, som heter: Vi som har blivit lurade av cosclub.eu och där kan man få tips och läsa om hur andra gjort.

 5. Gunnel Ahlberg

  Hej Maria.
  Jag är också en idiot som blivit lurad. Jag har spärrat mitt konto. Räcker det tror du? Jag polisanmäler om dom försöker med någonting. Har du blivit av med dom??? MVH Gunnel på Gotland

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Fast jag tycker inte att någon av oss, alla som hamnat här, är idioter, det får cosclub stå för, dom om några, förtjänar en stämpel i pannan 😀 Jag mejlar dig.

 6. Ellinor

  Hej!
  Jag klickade i mina uppgifter alldeles nyss för att få en parfym för 5kr. Blev dumt nog misstänksam precis efter jag gjort detta, har förstått genom era kommentarer att det går att säga upp. Hur går jag tillväga för att jag verkligen ska bli avregistrerad och..får man ens parfymen som det handlar om från början?
  Mvh Ellinor

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Förresten, Ellinor, dom säger ju, enligt deras egna villkor, att säger du upp ditt så kallade medlemskap inom 6 eller 7 dagar, så kommer inga pengar att dras, så säg upp det, med en gång. Och nej, igen har fått någon parfym!

 7. Zede

  Hej,
  vill först bara säga att du är en ängel som skrivit om detta och hjälpt så många!
  Jag har gjort precis samma sak som de flesta här, jag ville ha en gratis parfym.
  Jag blev misstänksam men fick heller inget bekräftelsemail så jag mailade dem. Jag loggade in på mitt konto och gick sedan in på ”My account” och klickade på ”My subscription” och klickade på ”Cancel subscription”. Räcker det? Har jag avaktiverat mitt prenumeration nu? Jag tror det men blir ändå osäker… Har även spärrat mitt konto.
  Tacksam för svar! <3

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Oj, det vet jag inte, faktiskt. Jag loggade aldrig in på mitt konto. Du skulle kunna gå in cosclub.eu, klicka på customer service, skriv meddelande där, att du säger upp ditt medlemskap och vill ha en bekräftelse skickat till din mejl. Jag mejlar detta till dig också.

   • idha

    Hej! Vill du vara snäll att hjälpa mig oxå. Precis blivit grundlurad då jag upptäckte att dom dragit 369 kr från mitt konto. Har heller ej fått nåt mail lr nåt från dom

 8. Sarah roche

  Hej Maria,
  Jag gick också på denna sk ’scam’ för bara några dagar sedan. Snälla kan du maila mig och berätta hur jag ska gå till väga med detta- jag fick aldrig något medlemsnr men ser att dom dragit 5 :- från mitt kreditkort. Hjälper det att spärra kortet?
  mvh
  Sarah

 9. Zahra

  Hej Maria! Jag har också råkat illa ut o det har dragits 369 kr från mitt konto 🙁 !
  Har slutat prenumera genom kontot men är inte så säker på att det avslutats , Skulle vara tacksam om du kunde mejla mig med! Åh äckliga typer som gör sådana falska sidor :((

 10. Elina

  Hej! Är du snäll och mejlar mig med hur jag ska göra??? Det har dragits nästan 400kr från mitt konto och jag har inga inloggningsuppgifter, vilken ängel du är som hjälper alla

 11. eva

  Hej
  Jag har oxå blivit lurad o vet inte hur jag kommer ur detta
  snälla hjälp mig oxå, dom drog 361:- förra mån o 373:- igår!!!
  Tack på förhand

 12. Nina Danius

  Hej, kan du hjälpa mig?

  Jag har gått på samma mina med parfymtestning och blivit ofrivillig medlem men kan inte få mina pengar eller svar tillbaka från cosclub.
  Vet ej hur jag ska göra. Är så ledsen och känner mig så dum.
  Hur gör man?
  Nina

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Skickar ett mejl till dig. Du ska inte känna dig dum, det är dom som är korkade…och borde straffas för det också.

   • Jessica Gil

    Jag har blir lurar också och behöver hjälp för att blir ut ms vill inte dem ta pengar igen , kan man få sina pengar tillbaka ? Hur kan man anmäla dem ? Kan man ringa dem ? Eller säger till bank att dem ska inte ge pengar till Cosclub ? Hjälp !!! Tack

 13. Louise

  åh vad skönt med flera drabbade, har blivit av med två månaders dragningar och ingen parfym i sikte! Naturligtvis inga uppgifter så jag kan logga in! Har skickat två mail om hot med polisanmälan utan svar!!! Hur ska jag göra, måste jag spärra mitt kort? Såg att en del fått tillbaka sina pengar av banken, men vågar mig inte ens dit för jag skäms! Hjälp?!!!

 14. Ida

  Hej, jag har mejlat till dom inne på mitt konto, lyckades komma in. mailet med lösenordet hamnade i min spam å sedan fick jag fylla i email som anv namn och sedan koden jag fick av dom. jag har även tryckt på cancel subcription. tömde mitt kontococh spärrade mitt kort gjorde jag också. Allt detta inom loppet av 30 min efter jag anmält mig. Tror du det räcker!!?? Help!! Kram på dig som ställer upp och hjälper till!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Det kan nu räcka, det vet jag inte, men annars kan du: Börja med spärra bankkortet…så kan dom inte dra mer pengar. Kolla med din bank, om dom kan betala tillbaka pengarna, vissa har fått det.

   Gå sedan in på cosclub.eu, klicka på customer service, och skriv ett meddelande om att du säger upp ditt så kallade medlemskap, som du inte visste att du hade, och att du vill ha en bekräftelse på uppsägningen. Om ditt meddelande inte går iväg, för att du inte fyllt i medlemsuppgifterna (som ingen har fått), prova klicka en gång till, så borde det gå iväg.Du kan prova med detta: I hereby, cancel my so called, membership and I want a confirmation on that, sent to my email address.

   Och sedan skriver du bara ditt namn och din mejladress i slutet. Jag själv, har polisanmält dom, och en del andra har också gjort det, men det är svårt att sätta dit dom, då företaget ligger i utlandet. Nu har jag kontaktat PLUS så får vi se om dom tycker det är något att lägga sin energi på 😀

 15. Violeta

  Hejsan! Såg att ni oxå hade blivit lurade av cosclub. Jag med har blivit det nyligen och undrar
  Hur man ska gå till väga? Kan nån av er hjälpa mig, jag skulle uppskatta det jätte mycket Ni kan väl maila mig på xxxxxxxxxxxx

 16. Eva ÅSÉN humbla

  Hej jag har också blivit lurad av cosclub.eu skulle du vilja hjälpa mig att komma ur det här ?tror du att man kan få pengarna tillbaka ?Med vänlig hälsning, Eva Åsen Humbla

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag mejlar dig, visst kan man ta sig ur, och några har fått sina pengar tillbaka, dock inte av Cosclub, men av banken.

 17. Fariba

  Hej Maria! Jag e oxå en av dem som blev lurad, jag har spärrat kortet men hur ska jag få tillbaka mina pengar och även säga upp mig från den jävla Sida, ursäkta mig men jag e faktisk jätte ledsen lurades över 7000kr

 18. Anki

  Hej,
  Har också blivit lurad av detta företag, vill du vara snäll och maila och berätta hur du gjort?
  Tacksam för hjälp!

 19. Fred

  Jag har kollad Cosclub, och det är bluff det är jag säker på, de har adressen Skindergade 12 DK-1159 Köpenhamn, detta är ett kontorshotell d.v.s man hyr en adress där men finns inte där personligt, man kan befinna sig vart som helst. Jag har fått fram ägarna av hotellet, det är Karen Schultz med tel. +45 40 16 80 23 samt Mads Axelsen med tel. nr. +45 32 13 00 01 men inge av dom svara och det blir samma resultat med Cosclub som egentligen bör vara Euro Payments ApS med adressen Skindergade 15 DK-1159 Köpenhamn och tel. nr. +45 30 88 88 58 men det blir samma resultat som de andra nr. som finns här. Jag är säker på att allt detta är en bluff, och kanske bör man kontakta Danske Polisen för hjälp….

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Tack för infon, jag kopierar din text och lägger ut den på FB sidan, i gruppen ”Vi som blivit lurade av cosclub.eu”. Vilket detektivjobb du gjort 😀

 20. Ann-kristin Danielsson

  Hej. Nu har det hänt mig med. Har dragits 147,50 tre gånger från mitt konto nu i juli. Har spärrat kortet och gjort en polisanmälan. Skall nu skriva till dem inte för att jag tror det hjälper men måste få avreagera mig. Detta har tagit sådan tid. Fy för sådana företag. Är det någon som gjort en polisanmälan till danska polisen?

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hej Ann-Kristin! Inte vad jag vet, däremot i Norge och Sverige. Ja du kanske läste kommentaren ovanför din, han som gjort ett litet detektivarbete. Jag mejlade till cosclub och skrev att jag polisanmält dom, inget svar, sedan mejlade jag länken till mitt blogginlägg…inget svar 😀

 21. Ann-Kristin Danielsson

  Har spärrat mitt kort men ÄNDÅ har det dragits nya pengar tre dagar efter spärrandet. Har ringt in bank och på måndag skall jag få en kontaktperson på banken. Jag även pratat med polisen som var mycket tillmötesgående och bad honom då om att danska polisen borde få visshet om det här. Han trodde de redan hade det.. Kommer snart vända mig till pressen så vi kan varna andra..Hur kan de göra ett kortköp från ett spärrat kort? Jag har inte ens ingått ett avtal med dem och absolut inte fått någon parfym. Hur lätt är det att komma över våra kortnummer egentligen. Blir ju rädd.Kan jag inte få deras mailadress. Måste skria till dem enligt banken

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Nu har jag mejlat dig Jag fattar inte hur dom kunnat dra pengar efter spärrningen, och i det fallet borde ju banken betala igen. Jag har mejlat PLUS men dom var uppenbarligen inte intresserad, andra har pratat om uppdrag granskning etc. Finns en grupp på FB: vi som blivit lurade av cosclub.eu, där kan du får fler tips och läsa hur andra gjort.

 22. Sandra

  Hej! Är du snäll och mejlar mig med hur jag ska göra??? Det har dragits nästan 400kr från mitt konto och jag har inga inloggningsuppgifter.. Tack snälla på förhand!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hej! Jag brukar rekommendera/tipsa om att, gå in på cosclub.eu, klicka på customer service, och skriv ett meddelande om att du säger upp ditt så kallade medlemskap, som du inte visste att du hade, och att du vill ha en bekräftelse på uppsägningen. Om ditt meddelande inte går iväg, för att du inte fyllt i medlemsuppgifterna (som ingen har fått), prova klicka en gång till, så borde det gå iväg.Du kan prova med detta: I hereby, cancel my so called, membership and I want a confirmation on that, sent to my email address. Och sedan skriver du bara ditt namn och din mejladress i slutet. Jag själv, har polisanmält dom, och en del andra har också gjort det, men det är svårt att sätta dit dom, då företaget ligger i utlandet. Hoppas det går bra för dig, hör av dig igen om det är något annat du funderar över eller behöver hjälp med. Jag mejlar även mitt svar till dig.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag har svarat dig på FB 😀 Men kan även mejla dig, ibland ser man ju inte meddelandena.

 23. Sofia

  Hej! Jag har också gått på det här nu idag och de har dragit ”frakt” kostnaden på 5kr. Har varit inne på deras hemsida för att försöka ta mig ur, via Google hittade jag dig. Hardy möjlighet att hjälpa mig hur jag skall gå till väga?
  Evigt tacksam!
  Sofia

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hej Fatima! Jag mejlar dig mitt svar, också.
   Nu är det ju längesedan jag åkte dit på det här, men till alla som kontaktat mig har jag skrivit så här:
   Jag brukar rekommendera/tipsa om att, gå in på cosclub.eu, klicka på customer service, och skriv ett meddelande om att du säger upp ditt så kallade medlemskap, som du inte visste att du hade, och att du vill ha en bekräftelse på uppsägningen.
   Om ditt meddelande inte går iväg, för att du inte fyllt i medlemsuppgifterna (som ingen har fått), prova klicka en gång till, så borde det gå iväg. Du kan prova med detta: I hereby, cancel my so called, membership and I want a confirmation on that, sent to my email .

   Och sedan skriver du bara ditt namn och din mejladress i slutet.

   Och spärra ditt bankkort, då kan dom inte dra mer pengar. Du kan också kontakta din bank, många har fått tillbaka sina pengar av dom, beroende på vilken bank man har.

   För mig tog det en dag, sedan fick jag en bekräftelse att medlemskapet upphört. Jag mejlade dom en gång till sedan, och skrev att jag polisanmält dom, men om det gjorde någon skillnad, vet man ju inte. Jag själv, har polisanmält dom, och en del andra har också gjort det, men det är svårt att sätta dit dom, då företaget ligger i utlandet. Hoppas det går bra för dig, hör av dig igen om det är något annat du funderar över eller behöver hjälp med.

   Det finns även en grupp på FB, som heter: Vi som har blivit lurade av cosclub.eu och där kan man få tips och läsa om hur andra gjort. //Maria

 24. Endla Liivak

  Hej!
  Jag är en av de lättlurade. Suck. Tråkigt att man aldrig kan lita på folk.
  Snälla hjälp mig hur jag kan bli av med de?
  Hur säger jag upp min så kallad ”medlemskap”

 25. Sølvi Bratt

  Hei Maria.
  Jeg er også blitt lurt av Cosclub.eu. Ser av komm.at du har deres mailadr.
  Vil du sende den til meg.

  MH Sølvi Bratt
  8622 Mo i Rana, Norge

 26. Auli Wallin

  Hej Lena. Kan du hjälpa mig med att få bort medlemskapet i CosClub.eu? Såg att dom hade dragit 369kr från kontot. Försökte själv säga upp medlemskapet på deras sida, men då var man tvungen att vara inloggad och det har jag ingen lust med.

  MvH Auli Wallin

 27. Gunilla Almqvist

  Hej,
  Jag upptäckte först idag att jag blir lurad av Cosclub.eu….detta företag har dragit 39 Euro i 24 månader från mitt konto. Skäms att jag varit så dålig på att upptäcka detta.

  Vad skall jag göra? Jag har skrivit till företaget och även kontaktat min bank för support. Rekommenderar Ni polisanmälan?

  Mvh
  Gunilla Almqvist

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Oj, då är det en hel del pengar du förlorat. Jag gjorde en polisanmälan, men det verkar som om dom inte gör nåt åt det, ändå. Hon jag pratade med,sa dock, att ju fler anmälningar som görs, desto större är chansen att man kan sätta dit dom. Jag vet att många fått igen sina pengar via banken, lite beroende på vilken bank man har, så det är ju bra att du har kontaktat dom. Tog du kontakt med dom via deras hemsida, eller via mejl, och har du fått en bekräftelse, på din uppsägning av det där medlemskapet man fått, alldeles ofrivilligt? Om inte, så skulle jag gå in på deras hemsida, klicka på customer contact och skriva där, sedan klickar man på skicka, och om det ser ut som det gjorde då jag gick igenom detta, så kommer det att stå att du inte fyllt i dina medlemsuppgifter, men klicka på skicka igen så är det borta. Jag fick bekräftelse på min mejl, dagen efter. Hör av dig igen om det är nåt mer du vill veta. Lycka till, Gunilla!

 28. Viktor

  Hej, även jag har åkt på detta (klantigt). Spärrat kortet mailat deras två mailadresser jag hittade + kontaktat dem på deras vanliga snabbmeddelande tjänst (den du råder om i tråden). Några fler tips? Maila gärna.

  /MvH

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hej! Jag sitter lite knepigt till just nu, men mejlar dig imorgon då jag kommer hem. /Maria

 29. Ernst Lilja

  Hej Maria! Jag har åkt på det nu också dumt nog… Hittils har det bara dragits 15,43kr men det lär bli en hel del till av vad jag förstått det som… Tips/hjälp gärna! Tack i förväg!

 30. yurmalia

  Hej Maria! Vad snäll du är som hjälper till, jag skulle vilja veta hur du gjorde för att bli av med dem?! Tack!

 31. Jonathan

  Hej! Jag har också blivit lurad, skulle man kunna få ett melj som de andra? Uppskattas att det finns personer som dig!

 32. Carola

  Hej tack för att du hjälper folk! kan du maila min tjej, hon har också blivit lurad. cosclub har dragit 438 kr 2 gånger och vi vet ej hur vi ska stoppa det. banken hjälper inte till! tack på förhand MVH jocke och carola

 33. Rauno Kuusinen

  Hej Maria !
  Rauno här,har presis gått på Coca-Cola bluffen på Cosclub.eu och Nordea betalar dom pengar från kontot utan min tillåtelse eller godkännande,har spärrat två bank kort allaredan men dom fortsätter bara å dra pengar av mej (Med Nordeas hjälp) polisen säger att dom kan inget göra?? som vanlig då… Men det som överraskar mej är att våra ? banker går med på sånt bluff gång på gång?!
  Nu undrar jag om Du kan hjälpa mej med å gå vidare med detta,tips å så,annars måste jag väl byta bank för å bli av med dom,Nordea var INTE mycket till hjälp där……Tacksam för svar.

  Mvh Rauno

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hej Rauno!

   Jag mejlar även mitt svar till dig:

   Jag brukar rekommendera/tipsa om att, gå in på cosclub.eu, klicka på customer service, och skriv ett meddelande om att du säger upp ditt så kallade medlemskap, som du inte visste att du hade, och att du vill ha en bekräftelse på uppsägningen.

   Om ditt meddelande inte går iväg, för att du inte fyllt i medlemsuppgifterna (som ingen har fått), prova klicka en gång till, så borde det gå iväg. Du kan prova med detta: I hereby, cancel my so called, membership and I want a confirmation on that, sent to my email. Och sedan skriver du bara ditt namn och din mejladress i slutet.

   Sedan har jag ju skrivit till alla att spärra sitt bankkort, så inga mer uttag kan göras, men i ditt fall har det inte hjälpt. Helt obegripligt! Och som du skriver, hur kan Nordea godkänna detta?

   För mig tog det en dag, sedan fick jag en bekräftelse att medlemskapet upphört. Jag själv, har polisanmält dom, och en del andra har också gjort det, men det är svårt att sätta dit dom, då företaget ligger i utlandet. Hoppas det går bra för dig, hör av dig igen om det är något annat du funderar över eller behöver hjälp med.

   Det finns även en grupp på FB, som heter: Vi som har blivit lurade av cosclub.eu och där kan man få tips och läsa om hur andra gjort.

   Med vänliga hälsningar

   Maria Lundmark Hällsten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten