Det bästa är ju att bara ramla över nåt

Nu blir man överöst med erbjudanden, flera mejl varje dag om fraktfritt innan jul, upp till 60%, handla innan måndagen…blablabla. Snacka om att försöka stressa upp folk, och nu på morgonen ett mejl, med ämnesraden: Känner du dig plötsligt trött på dagarna.

Ja, vad då plötsligt, jag har varit trött i över 2 års tid och jag är ledsen, det där mejlet tror jag inte hjälper. Förmodligen någon som tycker man ska köpa ett piller eller två, jag kände mig så trött att jag inte ens iddes öppna och läsa det 😀

Går man in på en sida där det erbjuds upp till 60% rabatt, så är det på x skalan en typ…7 gånger värre att försöka hitta nåt där som att gå in på ÖoB under deras utförsäljning, det är bara bottenskrapet kvar, ändå kollar man så ögonen blöder, efter åtminstone en enda sak, man kan köpa, det är ju pengar att tjäna. Men tjänade man så mycket då, om man tänker efter, tid man offrar får man inte betalt för och inte heller tillbaka.

När det gäller julklappar tycker jag att den perfekta, är ju när man ramlar över något, bara så där, och man tänker att det där, är ju typiskt hon eller han, då ligger det ju även en del av en själv där. Det känns mer värt, på nåt sätt.

Jaha så satt man nu här, precis som jag skrev i fredags va, att det skulle bara smälla till så skulle helgen vara över, visserligen har jag några timmars arbete idag innan den är gjord, men ändå. Och då jag kommer hem ska jag se om jag kan fixa upp adventsstaken så vi får tända första ljuset. Han, den där Lennart på bron, har då fått på sig tomteluvan, ja, han har inte kommit sig in…än, jag tycker nästan han skulle få ta plats inne i Niccos Amazon och sitta därinne och vinka till förbipasserande, haha…alltid retar det någon. Nä, nu önskar jag er alla en trivsam 1:a advent, på återstörande och hörande.

laila

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Ja, det är FETT drygt med alla erbjudanden överallt… SUCK!! Nä, jag stålsätter mig och köper fortfarande BARA det jag behöver… Å på tal om ÖB så var jag där igår… ganska besviken… Borta var ju allt ”hardwear” typ handtag, krokar, hemmabyggeprylar å mojänger… Nu är det ju som vilken trist affär som helst, så jag lär ju inte direkt brinna av längtan att fara dit å handla…

  Om jag inte ska ha det där hästschampot såklart haha..

  Fin adventsstake förresten… Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Jag upplever inte ÖoB som nåt annars nu, ska bli kul, dock att se vad MM kommer att bjuda på nu, då dom öppnar i ÖoB:s gamla lokal, premiär 11/12. Adventsstaken gillar jag med, gammal bild dock, har inte hunnit plocka fram en enda grej, men det kommer 😀

 2. Freja

  Här funkade inga av adventsstjärnorna, så det blir att inhandla nya delar i veckan. Det är det enda pynt vi tar upp, mysigt när det lyser de mörka morgnarna och kvällarna!

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Och här har det en tendens att komma tomtar och annat otyg, inomhus…överallt, fast jag säger varje år att nästa jul, då…ska vi bara ha den eller den 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten