Vilket problem…*suck*

Nu blir det ett…eller två stycken, eller ett helt inlägg, om världens i-lands problem, båg behåar. Vilket gissel det kan vara att hitta rätt, den ska vara bekväm och allt det där. Så, när du äntligen hittat den rätta så kan jag tala om att dom förmodligen inte är så billiga, säg att dom går lös på en 4-500 svenska riksdaler. Och som med allt annat, om det är något som sitter som en smäck, så har man en tendens att använda det ofta.

Och med mycket slitage, användande och tvättande, så brukar dessa, så kallade bågar, till slut gå av. Vilket ju hände min favvo, för flera månader sedan. Men jag har ju under årens gång lärt mig detta och mindre sköna båg behåar finns i garderoben, som får bli till reservdelar, då bågarna gått av.

Nå, jag letade rätt på en båge med lagom storlek (trodde jag) satte in den och kände mig lycklig över att allt var som förut…ett tag. Men sedan blev det mindre kul, något stack mig i armhålan så fort jag gjorde vissa rörelser och detta blev så fruktansvärt störande att till slut blev jag så förbannad att behån åkte in i garderoben och har legat där, sedan dess.

Men så, en solig dag förra veckan, letade jag fram den igen, testade, undersökte och till slut såg jag felet (trodde jag), bågen var för lång, och det var den som då stack ut längst upp. Glad i hågen letade jag fram reservdelslagret och en annan kortare båge, och trädde in den. Och nu…var den så perfekt, i 5 minuter att jag hann glömma hur ont det kunde göra, för problemet kvarstod alltså.

Nu blev det ett minutiöst granskande och se, jag hittade verkligen felet och nu var jag genuint lycklig. Jag hade lycktas trä in bågen utanför själva kanalen, bägge gångerna, och där är tyget inte så tjockt och bågen kan sticka iväg åt vilket håll som helst, inget konstigt att jag fick lida pin…jävla påhitt det där, behåar. Undrar just vad dom använde på stenåldern?

Vi satt ute igår i solen, riktigt skönt ibland, det blev ju som varmare på eftermiddagen, idag blir det nog däremot inget utesittande, skulle ju se lite överambitiöst ut. Men ut med hunden ska man ju. Önskar er alla en toppen söndag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Tycker det är svårt att hitta nåt som riktigt passar…eller känns bra.

 1. Lena i Wales

  När man äntligen hittat en BH och haft den ett tag och vet att den passar. Ja, då går man glad i hågen tillbaka till samma affär och vill köpa en till, eller kanske två till. Finns den kvar i sortimentet?Nej, förstås inte. Då blir jag inte glad!!!!!!!!! Varför måste de byta sortimentet stup i kvarten?!??!? Grrrrrrrrr!!!!
  Är just nu i detta läge.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ja exakt, det där känns igen, och vad tror du om detta, man hittar en favorit, beställer hem en likadan fast i annan färg, och den känns inte alls lika bra…VARFÖR??? *irriterande*.

 2. Helena Nilsson Springare

  BH-problem är ett äkta problem tycker jag.. Om man har ”fel” sort på sig eller att det skaver eller inte känns bra… ja, då blir ju tillvaron pest å pina.. haha… alltså faller det in i kategorin ”allvarsamma problem” tycker jag… 😀

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Egentligen ja…det är verkligen ett stort problem, och man undrar ibland vem eller vilka som stått modeller 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten