Dom bluffar på…

 

Nu ligger det uppe en ny reklam för gratis parfym, på Facebook. Jag klickade mig in där, så här ser den ut:

002

Fyllde i att jag är intresserad och kom till nästa sida, som ser ut så här:

004

Och här, mina vänner, kan man skrolla ner och då hittar man dom usla villkoren, där det bland annat står att det är cosclub.eu, som är företaget bakom denna bluff. För precis som tidigare, blir du medlem, om du inte tackar nej, inom 6 dagar och då kostar medlemskapet 39 euro, som dras direkt från ditt konto.

Och som vanligt är det INGEN som får denna gratis parfym, inte heller någon som får skickat till sig, sina medlemsuppgifter, så man ens har en möjlighet att avbryta medlemskapet, utan det enda som händer är att du får betala en jäkla massa pengar för INGENTING, inte ens en doftpust.

 Så varning på detta, gå inte på bluffen!

Sen hittade jag något kul på FB, en liten historia, som kanske till och med är sann, dom vet inte, ni får läsa själv, jag skrattar varje gång 😀

En pappa gick in i sin 15-åriga sons sovrum och såg med en gång att allt inte stod rätt till. Rummet var rent och snyggt och sängen var bäddad. Varningsklockorna började ringa, särskilt när han såg ett kuvert på kudden. ”Till pappa” stod det på det. Pappan, som nu kände sig riktigt orolig, öppnade brevet och började läsa:

Kära pappa,

Det är med stor sorg jag skriver det här brevet. Jag har rymt med min flickvän Anja, eftersom jag vet att du och mamma skulle ställa till med en scen om ni visste om det här. Jag älskar henne och hon är jättetrevlig, men jag vet att du inte skulle gilla hennes piercingar, tatueringar, motorcykelkläder och det faktum att hon är mycket, mycket äldre än mig. Det är inte bara det att hon är min kärlek pappa. Hon är också gravid.

Anja säger att vi kommer att bli lyckliga. Jag har flyttat till hennes husvagn i skogen och vi har där en helt bunt med ved som räcker hela vintern. Vi vill verkligen ha fler barn sen. Anja har dessutom öppnat mina ögon och jag har förstått att marijuana verkligen inte är farligt. Vi kommer att odla själva och sen sälja det till andra för att kunna köpa ecstasy och kokain som vi vill ha. Vi ber också för att det ska komma ett botemedel mot aids så att Anja kan må bättre för hon är så söt.

Oroa dig inte pappa. Jag är 15 år och jag kan ta hand om mig själv. Så småningom så kommer vi komma tillbaka och besöka dig och mamma, så att ni kan lära känna era barnbarn.

Vänliga hälsningar

Din son Lucas

 

P.S. Pappa. Inget av det här jag skrivit är sant. Jag är hemma hos Petter. Jag ville egentligen bara påminna dig om att det finns värre saker än rapporten från skolan som ligger på skrivbordet. Ring mig när det är säkert för mig att komma tillbaka hem.

Den här pojken visste hur han skulle få sina föräldrar att vara tacksamma över hans usla betyg för första gången…

Den här historien har publicerats av flera sajter världen över. Om hela historien är helt sann låter vi vara osagt. En sak är dock säker: Den är väldigt, väldigt underhållande!

Och jag måste ju säga att det var ett smart drag, för visst skulle man andas ut och tycka att lite trubbel i skolan, inte var någonting att gapa över, efter att först ha trott att det riktigt gått åt skogen 😀

Önskar er alla en trevlig måndag!

Foto1865

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

21 kommentarer

 1. grandmother

  Underbar historia, vare sig den är sann eller inte. Vilken suck av lättnad pappan skulle dra……….

 2. Caanita

  En kille på 15 år med en sån fantasi och förmåga att uttrycka sig, torde väl inte ha några jätteproblem i skolan. Rapporten från skolan måste ha varit relativt lättsmält.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ja precis 😀 Om det nu är sant, men det var en bra historia i alla fall och jag tror att vi är många som ibland kan göra så här…man tar den värsta versionen och sedan kommer man med den något lindrigare, för att släta över och inte få det till att bli så illa 😀

 3. Helena Nilsson Springare

  Haha.. jag har också hört den i nån liknande variant 😀

  Vad gäller de där ”gratisparfymerna” så är det ju rätt konstigt att de FORTFARANDE håller på… vid det här laget borde ju typ alla hört talas om deras tvivelaktiga affärer *suck*

  Hoppas allt e bra! En dejt nästa vecka kanske? Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ja dom fortsätter i samma anda, kul ändå, att det finns en sida på Facebook, som heter Annonsfusket, och dom hade uppmärksammat min blogg och länkat till den…bra med spridning av sånt där skit 😀 Nästa vecka låter perfekt, jag jobbar ”bara” måndag och tisdag, torsdagen är jag upptagen, endast mellan typ 10-11. Så det är nästan fritt fram.

 4. varsik

  hej kan ni hjälpa mig är ni snäll jag blev medlem och nu e drar 395 kr från mig varge månad och vet inte hur ska jag säga upp mig har inget tlf.nummer

 5. Titti

  Hej!
  Jag är också grundlurad, hur gör man för att avsluta medlemskapet. Panik!
  Med vänlig hälsning,/ titti

 6. Sana

  hej jag också grundlurad ,hur gör man att avsluta Medlemskapet?
  För att de drar 364kr varje månad vet inte hur ska jag säg har ingen tlf.number
  MVH
  sana

 7. Gunn Salenius

  Hej! Jag också blivit lurad av att få gratisparfym. Såg nu att de dragit pengar från mitt konto.. Har spärrat kortet för internetköp.. Behöver hjälp,
  Hur går jag ur klubben, har aldrig fått mail om nåt medlemsskap..
  Hälsning Gunn

   • Lulu

    Hej! Jag också blivit lurad av att få gratisparfym. Såg nu att de dragit pengar från mitt konto.. Har spärrat kortet för internetköp.. Behöver hjälp,
    Hur går jag ur klubben, har aldrig fått mail om nåt medlemsskap..

 8. Tina

  Hej ! Jag är också grundlurad !!! Tror du att du skulle kunna hjälpa mig också. 368kr är draget från mitt konto:-( och som sagt ingen parfym. Hur får jag stopp på detta? får också panik! Tina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten