Nejdå

Samma kaos idag, inget nät härhemma. Jag undrar om det kan vara vår router som gett upp? Jag menar. . . hur många gånger måste man dra ur alla sladdar och starta upp igen innan man får ge sig.

Det är annat som inte ger sig heller, allt snöande. Lite lätt kaotiskt ute vid flyget igår då vi lämnade Adam. Tänk er alla bilar på långtids parkeringen,  som inte var skottad överhuvudtaget. Vi såg nån stackare där som fått igång bilen men med en halv meter snö över lyktorna. Och som Nicco sa, hur många är rustade med en sop, då dom kanske inte räknat med att komma hem till detta.

Det blev ett kort inlägg nu, får se om det löser sig med nätet under dagen, kanske man får be Åke att tvärgå in på MediaMarkt då han slutar idag. Önskar er alla en snöfri dag. . . Jodåsåatt, den önskningen lär ju inte gå i uppfyllelse.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Anders

  Du skriver inte på vilket sätt nätverket inte funkar, men gäller det den trådlösa funktionen så kan routern ha tappat inställningarna. Skulle nog leta upp reset-knappen på routern och börja om från början.

  Hjälper inte det, anslut datorn direkt till routern med en nätverkssladd. Eller om det är möjligt, direkt till bredbandsnätet.

  Fungerar det då så är det problem med det trådlösa i antingen routern eller datorn.

  Kolla om ni inte har råkat trycka på någon knapp som stänger av det trådlösa på datorn eller routern.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Du verkar kunna sånt där,jag får ont i huvudet bara av tanken på att det inte funkar. Jag har pratat med T3 och dom ska skicka vidare en felanmälan till umenet. Dom får signal, men nåt är galet ändå, eftersom det inte fungerar även fast jag kopplar bort routern häruppe och sätter nätkabeln direkt till datorn, ingen av våra tre datorer kommer man ut med, på nätet. Hoppas det löser sig… snabbt! Ha det fint, Anders!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten