Fiii f-n vad jag Ă€r glad, its over, hoppas jag 😜

Nu deklarerar jag huset som stÀdat och klart. Fiii f-n, vad glad jag Àr att det Àr gjort.

Satte upp nÄgra av mina loppistavlor i kÀllartrappen:

Samt nÄn tavla till och ny matta i hallgÄngen dÀrnere:

Den hiskeliga tygtavlan fick sig en plats pÄ dörren till matkÀllaren, sÄ slipper man se den fula ventilationen:

Och in till pannrummet hĂ€nger nu gardiner i dörröppningen sĂ„ fĂ„r man lite ljusinslĂ€pp frĂ„n det inre rummet, annars sitter det en dörr dĂ€r. Golvet Ă€r ju inte mĂ„lat…Ă€n.

Vilket vi sagt var tur, eftersom gjutningen efter vattenskadan vi hade som gjordes ifjol, har spruckit, i och med allt arbete hÀr utanför. Och dom ska fÄ komma och göra en efterbesiktning.

Det hade ju rasat lite fog eller cementbruk, frÄn kakelvÀggen och det skulle jag dÄ sopa upp. Det blev lite mer att sopa, kan man vÀl sÀga:


Ringde till projektledaren i fredags, men han svarade inte sÄ jag lÀmnade ett meddelande. Och jag frÄgade vem jag ska prata med, om kÀllaren hÄller pÄ rasera, med cementbruk som rasar ner och eluttag som Àr igentÀppta av kakelfog. Han ringde inte upp Kanske trodde att jag var dragen :O

Vi fick ta en paus i stĂ€det, (Åke grejade utomhus, med grĂ€smatta, hĂ€ck och vinbĂ€rsbuskar). Jan A och Ingegerd, bjöd nĂ€mligen pĂ„ nybakt Ă€ppelkaka, jĂ€ttegod, och kaffe, förstĂ„s. Jag funderade lite över skylten, jag:


Haha, det var Jan A som fĂ„tt den dĂ„ han fyllde Ă„r. Jag tyckte dock att han skulle ha gjort sig bĂ€ttre i gungstĂ€llningen, dĂ„ jag fotade men…nĂ€, tyckte inte han 😀

Camaron blev fotad fler gÄnger i onsdags. HÀr, en bild av Mats Alfredsson, som Àr nÄgot av bilbildernas hÀxmÀstare:


Och det finns fler bilbildskonstnÀrer. Johan BergenstrÄhle tog 2 fina bilder, första pÄ Grisbacka och den andra dÄ vi körde ner till Baggböle:


Tackar för lÄnet av dom och önskar er alla en toppen söndag!

Etiketter: , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten