Katching…*blink blink*

På väg till mitt jobb, kör jag igenom 5 rondeller, eller cirkulationsplatser. Vet inte riktigt vad som är skillnaden, eller om det bara är 2 namn på samma sak. Men jag är övertygad om att ni vet vad jag menar


Nå, jag förundras varenda gång jag är ute med bilen, på hur många som fullkomligt struntar i att använda blinkers då dom lämnar rondellerna.
Och nu till en fråga. Vet alla ni som struntar i spaken vid ratten, att det kan kosta er en femhundring?

Jodå, det är böterna som blir om man inte visar vart man tänkt lämna rondellen. Och sedan kan ni åka på att betala ytterligare en femhundring, om ni glömmer att slå av er blinkers. Onödigt va?

Eftersom jag själv använder den, varenda jäkla gång och irriterar mig på alla som inte gör det. Enbart för att ni tar av min tid, då jag ska stå där och gissa vart ni har tänkt er. Så tycker jag att dom ska ställa sig vid några rondeller och knäppa alla som inte fixar detta.

Då kommer det att rassla in pengar, och dom pengarna kan man göra oändligt mycket för 😀

Vilka fantastiska färger det är ute nu. Svårt att ändå få det du ser med ögonen, på bild. Och det är verkligen nu nu, som i NU, man ska fota, imorgon kan det vara försent. Då kan alla blad och löv ha blåst bort.


Det är den berömda årstiden då barren på våra bautatallar, faller ner på backen. Jo, dom faller, tyvärr, jag hade ju hellre sett att dom blåst all världens väg. Krattade ihop några små högar igår, hade gjort ett varv förra veckan också.


Och det tar tyvärr inte slut där. Mera på vår gård och sedan får man fortsätta inne på grannens tomt…jisses. Men där tar vi ju bara det som är närmast tallarna, men ändå. Jaja, vi har väl viss vana av detta, och får vara glad att det numer bara är 2 tallar och inte 5, som det var förut.


Hoppas på en fin onsdag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten