Kockorot pĂ„ taket 😳

Utsikten för 3 Är sedan.


Och sÄ hÀr sÄg det ut igÄr, samma utsikt fast med 2 olika kamerajusteringar. Jag gillar den blÄ, fast den kÀnns kall.


Kallt var det ju igÄr, och precis som jag trodde, sÄ blev det ingen rolig prommis. Winstone lyckades kasta av sig ena skon pÄ baktassen, efter 5 minuters promenerande. 2 sekunder efterÄt, fick han av en dÀr fram.

Detta innebar dÄ att jag fick ta av honom dom ÄterstÄende 2 skorna och sedan gick han 20 meter innan han fick kramp i baktassen sÄ det var bara att sno om hem.

Inför andra promenaden hade jag plockat fram hans sportiga, snygga skor, mer rejÀla och jag tycktes ha kommit pÄ en smart idé.


Mm, han ville inte ens gĂ„ pĂ„ baktassarna utan försökte gĂ„ utför trappan med bakbenen i luften och vi hann bara utanför bron sĂ„ hade han fĂ„tt av ena skon…igen. Ehhh , nu sĂ€ljer jag dessa skor. SĂ„ Ă€r det nĂ„n som vill köpa, hör av er. Storlek small, anvĂ€nda vid 2-3 tillfĂ€llen sĂ„ i princip, sprillans nya. Ni ser ju, han vill inte ens titta pĂ„ dom…

Nypris 249.-, Winstone vill ha 150…vad jag vill ha Ă€r en helt annan summa, men men…


Klicka pÄ bilden sÄ kan ni lÀsa om dom.

Sitter hÀr i godan ro, och plötsligt börjar det banka frÄn husets hjÀrta. Skruva upp ljudet rejÀlt, sÄ hör ni vad jag hör.

 

 

Det kommer frÄn muren, sjÀlv har jag alltid tÀnkt att det kommer frÄn kÀllaren, men jag sprang ner den hÀr gÄngen, och nej. DÀr Àr det tyst. SÄ jag gick upp och hÀmtade Tano, dÀrinne i köket gÄr skorstenen och japp, det kommer frÄn taket.

Undrar om det Ă€r nĂ„n pippi som vill trakassera mig, eller har den bara fĂ„tt pippi… och jag har dĂ€rmed en kockorot att deala med. Fast hur kan en fĂ„gel Ă„stadkomma det dĂ€r ljudet?

LÄter som att nÄn slÄr med en slÀgga, modell mindre. Har hört det sÄ mÄnga gÄnger förut. Men bara korta sessioner. Nu höll det pÄ i sÀkert 15 minuter för att sedan bli dödstyst. Skumt!

NÄja, vad vore livet utan funderingar och saker att fÄ klura pÄ. RÀtt sÄ ospÀnnande, haha.

PĂ„minner om att det Ă€r morotskakans dag idag, hm…ska man baka nĂ„n typ av morotsmuffins eller ska man bara göra det enkelt för sig, you tell me 😁

Hoppas pÄ en bra onsdag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.