Monkey Business 🙈🙉🙊

Skulle pÄ ett Àrende av lite viktigare karaktÀr igÄr. DÀr jag skulle medtaga ett dokument som skulle överlÀmnas, Ät en annan person. Jag gör som jag brukar, gör allt jag kan göra pÄ samma resa för att slippa Äka en extra gÄng.

I detta ingick att ta med returplast, och papper, samt pĂ„sen fylld med metall, till miljöstationen. Är nĂ€stan framme dĂ€r skrĂ€pet ska kastas, dĂ„ jag kommer pĂ„ att jag glömt dokumentet, det viktigaste av allt, hemma.

SĂ„ det blir Ă„terfĂ€rd hem, dĂ„ jag Ă€r klar. Men sĂ„ hittar jag inte kuvertet. Hinner bli nalta uppjagad och börjar tro att jag fĂ„tt med det till pappersinsamlingen, men dĂ„ fĂ„r jag syn pĂ„ elĂ€ndet, jag har stĂ€llt det pĂ„ en hylla jag inte brukar ha som ”stĂ€llaborttillfĂ€lligtpĂ„” hylla. Skönt 🙏đŸ€Ș

Nu har jag ocksÄ skapat ett nytt Àrende, pÄ den hÀr stunden. Jag sökte nÀmligen nÄt speciellt, nÄnting gott som du/man, inte kan köpa inne pÄ Ica. SÄ kommer jag pÄ att jag sett reklam för Monkey Business pÄ Ersboda. En godisaffÀr, kunde ju inte ha passat bÀttre. Klicka pÄ bild för mer info.

Extremt roligt eller konstigt, dÄ jag kör i Ersboda rondellen, och jag har pÄ radion. Det brukar ju inte ens hÀnda, jag poppar mina lÄtar pÄ cd skivan som suttit i spelaren i över 1 Är. NÄ, jag visste inte dÄ, vad det var för lÄt, men jag kan googlade och har gjort sÄ. Det var Freddie Mercury, living on my own. Youtube brukar ta bort lÄtar man delar, men ni kan höra den om ni vÀljer att fortsÀtta lyssna pÄ yotube, sÄ lÀnken Àr fortfarande funktionsduglig.

 

 

I lĂ„ten sjunger han, och jag citerar: ”I don’t have no time for no monkeybusiness”.

Hahaa…skulle jag ha tagit det som ett Omen 🙈🙉🙊

DĂ€rinne befann jag mig plötsligt i en annan dimension. Ett badkar fyllt med…tadaa, godis.

Roliga texter pÄ godislÄdorna.

Och det bÀsta av allt, det hÀr, jag som Àlskar polkagrisar<3

Jag som dessutom, hade tĂ€nkt att jag skulle köpa en Xante pĂ€ron och konjak likör, sĂ„ jag kan göra en Lennart till helgen. Och hĂ€r var just en Lennart i godisformat. Jag dog lite…och kĂ€nde en hint av paradiset.

Ska ocksÄ sÀga att det var 1 till kund dÀrinne, som gick efter nÄgra minuter. SÄ jag hade placet för mig sjÀlv. Lokalen Àr rymlig och överskÄdlig. SÄ jag rekommenderar denna butik med varm hand. DÀremot kan jag ju inte sÀga nÀr bÀsta tiden Àr, att handla, men gissar ju att dÄ helgen nÀrmar sig, sÄ blir det fler kunder.

Vid stÀdningen, hemma, sÄ bestÀmde jag mig för att sÀlja en termos jag hade under diskbÀnken. Jo, den sÄldes ganska snabbt. Och sedan la jag ut den hÀr burken.

Det var 2 som nappade rÀtt omgÄende. Men, dÄ ska ni höra nÄt kul, kul som i *sarkastiskt kul*

Killen som svarade först, skrev sedan inte pĂ„ ett tag, En tjej skriver att hon ska ta den. Och jag dividerar lite med nĂ€r och hur hon ska hĂ€mta den, eftersom jag jobbar. SĂ„ nĂ€r det Ă€r dags för mig att Ă„ka till jobbet, och jag ska ta fram den, om hon skriver att hon ska komma dĂ„…som i DÅ. SĂ„ hittar jag den inte.

Den Ă€r spĂ„rlöst försvunnen. Jag fattar det icket. Hur Ă€r det ens möjligt? AlltsĂ„ vart kan jag ha stĂ€llt den, jag menar….jag hade den ute pĂ„ annons, jag kan ju inte ha lagt in den i det dĂ€r ”braattvetavartjagharsakerna” skĂ„pet, som jag inte ens vet vart det Ă€r. *SUCK*

NĂ„ja, killen skrev sedan att hans förĂ€ldrar hade en likadan, sĂ„ han skulle fĂ„ den. Och tjejen skrev att hennes kille hade tĂ€nkt sig nĂ„t annat, sĂ„…bra Maria, dĂ„ har jag ju tid att leta idag dĂ„. Haha… Mary hade delat denna bild pĂ„ FB igĂ„r, och det kĂ€nns som om den stĂ€mmer in rĂ€tt bra i sammanhanget, just nu, i alla fall.

Önskar er alla en fin onsdag!

Maria Lundmark HĂ€llsten