Är man trasig nu, eller đŸ€Ș😜

Den hÀr bilden gav mitt ett minne.


Nej, vi har inte haft en dörr med glasruta och ett kikhÄl, dÀremot hade vi ett kikhÄl i lÀgenheten pÄ NÀckrosvÀgen. Inget konstigt med det, men.

Dom hade ju lite vajs med ventilationen, vilket orsakade ett vĂ„ldsamt drag. Faktiskt, sĂ„pass, att det började lĂ„ta som om nĂ„n satt i trapphuset och visslade. Öppnade jag brevlĂ„dan sĂ„ var det som att blĂ„sa med en hĂ„rfön.

Ja, och höll man dĂ„ inte emot dörren dĂ„ man skulle stĂ€nga den, sĂ„ Ă„kte den igen med en smĂ€ll. Vilket i sin tur gjorde att kikhĂ„let, poppade ut…hahaa, fint va.

ApropĂ„ bilden, sĂ„ undrar jag, vem som ens vill ha en dörr med en vanlig ruta pĂ„ 🧐

VĂ„r ytterdörr idag, har det, men jag var snabb att sĂ€tta pĂ„ en icket see thru, plast. TĂ€nk om man passerade dörren, inne i hallen, och det stĂ„r nĂ„n dĂ€r… man skulle bli, halvt ihjĂ€lskrĂ€md. SĂ„ nej tack!


Men texten pĂ„ bilden, förstĂ„r man… Den som lyckats krĂ€nga ett kikhĂ„l till en som redan hade det största kikhĂ„let sjĂ€lv. Den personen, kan sĂ€kert sĂ€lja vad som helst till vem som helst.

NÀr jag letade efter en bild pÄ Nicco, dÄ hon fyllde Är, sÄ sÄg jag den hÀr.


Skrattade Ă„t mig sjĂ€lv, för jag blev nyfiken pĂ„ vad det var som sĂ„gs pĂ„ teven. Och jag ville förstora bilden som man gör med mobilen. Fast jag hann inte lĂ€gga min fingrar dĂ€r, men tanken swoshade förbi. HĂ„ller man pĂ„ vara trasig dĂ„, eller đŸ€Ș😜

Idag, mina vĂ€nner, och alla andra, Ă€r det ”Internationella lyckodagen”. Vilken lycka! Vet inte hur man firar den, men man kanske kan tĂ€nka lite extra pĂ„ att göra nĂ„gon annan lycklig. Jag ska klura Ă„t nĂ„t…men, i alla fall…

Och ja mĂ„ ju sĂ€ga att dĂ„ jag hittade denna bild i min gamla, och dĂ„ menar jag verkligen gamla, börs, sĂ„ blev jag överlycklig 😄 Teckningen gjorde Michael Lundholm, en klasskompis till min storebror Sivert, detta mĂ„ste ha varit -80 eller -81. Och den förestĂ€ller min klasskompis Annica till vĂ€nster, och jag till höger. Lycklig blev jag dĂ„ jag inser att jag faktiskt, ser sĂ„ mycket bĂ€ttre ut idag, 40 Ă„r senare. Hahaa…đŸ€ŁđŸ˜‚

Jobbar i helgen, sÄ nu ska jag ladda upp batterierna inför ett pass. Hoppas pÄ en fin lördag för er alla!

Maria Lundmark HĂ€llsten