Det äts för lite 🧁🍨🍦

Nä, det äts alldeles för lite glass, fast det kan bero på att jag får ont i magen av dom, men ändå. Jag hade beställt hundglass till Winstone. Ni vet, han som äter slukar ALLT, förutom räkor. Och glassen åt han med god aptit.


För att 10 sekunder senare, få upp den igen 🤨

Jag hade nog listat ut för längesen, att iskyla, inte är något för hundar. Om man läser lite så får man även veta att det är vi, som vill implicera vad vi vill ha, på våra djur. Är det varmt ute vill man att även dom, ska få iskallt vatten. Men dom är inte byggda för det, dom dricker hellre ljummet.

Klart vovvarna ska få glass… men nej, dom som äter den och klarar av det, tar ju glassen enbart för att fylla magen, inte för att den är kall och god.
När Winstone käkar snö, på vintern, så gör han det va en anledning, han vill kräkas. Och med den vetskapen, borde jag ha listat ut att även om det heter hundglass, så gick det inte bra för honom att äta, ändå. Den får han nu göra slut på, kylskåpskall.

Och min läxa får bli, att sluta lägga pengar på strunt, ge vovven en gurkbit istället, och den behöver inte komma från frysen.

Vad härligt att det plötsligt bara är 20 grader ute… fast uppenbarligen tar det ett tag innan värmen krupit ut från våra väggar. 27 grader inne, är inget man hurrar åt. Men vi fryser i alla fall inte. Vi får helt enkelt gå ut om vi vill kyla ner oss. Man är aldrig rådlös.


Handlade igår och fick med mig 3 paket Gevalia. Vad snopen jag blev då jag ställde upp dom på bordet.


Ser ut som om det ska bytas utseende på formen. Jag tänkte genast…smyghöjning, det är precis vad det är. Vänta nu ett tag, så kommer det att försvinna 50 gram kaffe i paketet också, samtidigt som det blir lite lite, smalare igen. Men vi ser det inte med en gång, för vi har då vant oss med den nya höjden.

Nå, vi får se, det var bara en tanke hos mig 🥸

Kvällspasset i P4, undrade igår, om det var någon som irrat bort sig nån gång. Det borde ju nästan, kunna vara en bild på mig i ordboken, under ordet vilse. Så jag kommenterade deras FB sida, och skrev om incidenten på Arlanda. Och fick strax därefter ett meddelande på messenger.


Vill ni höra på mitt dravel så kicka på bilden och dra fram spelar pilen till 3 minuter och 40 ish, sekunder.


Med det önskar jag er alla en fin onsdag. Och kom ihåg, vägarna du går på, kan ibland leda till platser du aldrig varit på. Ta med en bullpåse så du kan markera stigen du går på, så du hittar hem igen. Men se då för nån skull till, att inga fåglar käkar upp smulorna.

Maria Lundmark Hällsten