Hoppstylteeffekt, oh my 😬

Dom pratade nyss om Lasse Berghagen pĂ„ teve. Lasse ni vet, som döpte sin dotter efter mig…hehe, eller som jag trodde, i alla fall.
NÄ, dÄ sa hon som presenterade Berghagen, nÄgot om AllsÄng pÄ Skansen. Men hon uttalade AllsÄng, precis som om det gÀllde alla sÄnger. Inte som i, alla kan sjunga. Och genast undrar jag vad allet i AllsÄng stÄr för, hm. Men jag gissar pÄ, sÄnger som alla kan sjunga.

ps, egentligen bryr jag mig inte ett smack, men ni fattar vad jag har saker att fundera över, vareviga dag ds.


Jag Ă€r ju som jag Ă€r, och ofta tror jag att alla andra Ă€r som jag eller tvĂ€rtom, jag Ă€r som alla andra. Fast, hm… jag undrar jag. Har upptĂ€ckt att sĂ„ fort jag hör nĂ„got, sĂ„ stĂ€ller jag en motfrĂ„ga i huvudet. Det kan bli mycket att klura pĂ„ 🧐

Efter avslutat arbetspass igÄr Äkte jag till UmeÄ Pizzeria Grill, pÄ Sofiehem. TÀnk, dom har mat dÀr, och jag hade bestÀllt lite till oss, bara sÄ dÀr för att jag ville. Och det var inte alls dumt. Det var inte sista gÄngen, jag handlar dÀr.


Dom hade dessutom nytt erbjudande dagen till Àra. Om man handlade 2 eller om det var 3 mÄltider sÄ fick man dricka till. Detta skulle dom ha nÄn mÄnad framöver.

Kommer hem till ett fÀrdigt tvÀttstugegolv, kolla bara, fiii faan vad snyggt. Ser nÀstan ut som en skridskobana.

Ska dock fÄ stÄ en extradag innan vi knallar in pÄ det.

Jag har ocksÄ bestÀllt 4 gummifötter med fjÀdring som ska in under tvÀttmaskinen, hemska tider. TÀnk om den galopperar ivÀg över golvet. Det kanske blir nÄn typ av hoppstylteeffekt, hahaa.

Vi hade ju en galen tvÀttmaskin dÄ vi bodde pÄ Mariehem. Den startade med buller och bÄng, en dag, och jag rycktes upp ur en mamma sömn, (jag och Theresé tog en eftermiddagsvila) in i badrummet med hÄret pÄ sniskan och sömndruckna ögon. DÀr har tvÀttmaskinen Äkt ivÀg, tvÀrsöver badrummet dragit med sig badkaret och stannat just innan tvÀttfatet, för dÀr, se ni, slet den ut sladden ur vÀggen och stannade.

Efter intaget av middagen, for jag och Sally ivÀg i regnet för att fota lite höstljus och ja, lite andra bilder ocksÄ, för att kolla kapaciteten pÄ mobilkameran.


IkvÀll ska jag ut med kollegorna, sÄ det blir middag pÄ Köksbaren, inte illa, och sedan hemgÄng och dÄ gör jag helg. Ha en underbar torsdag, allihop!

Maria Lundmark HĂ€llsten