”Titta på mig nu hörrrni, pris”

Nicco skickade en filmsnutt från hennes fönster. Spår i snön och nån som gnagt på det stackars, lilla trädet.

En Bävling 🦫 undrade jag 🤪 Fast det lutar nog mer åt haren 🐰 Jag hade ett litet paket att hämta ut på Preem, så på tillbaka vägen skickade jag henne en bild, på samma spår, fast från annan sida av händelse centret.

Hon ringde upp 3 sekunder efter det, och jag trodde att det var för att jag skickade bilden, fast näe. Hon hade inte hunnit se den. Hon undrade däremot om jag skulle med på Jysk, så det bestämde vi, och drog iväg.

Sen hade vi ju den där, årliga rabattkupongen på Mio, så vi åkte dit. Började med en snabbfika på Mios egna fikaställe. Och sen blev det rundvandring. Jag hittade en hylla som ska upp i teverummet, och där ska förstärkaren stå.

Ska bara komma fram till vart jag vill ha den. Kan hända att ZZ Top tavlan får flytta på sig igen 🤓

Nicco tog ett lakan och där trodde vi då att vi var klar. FAST… kupongen gäller inte på ”SE- Priset” varor, och hyllan var ett sådant… ”Titta på mig nu hörrrni, pris”. Kupongen gäller inte heller på nedsatta priser eller medlemspriser.

Vi var stående överens om att detta var sista gången vi åker dit, enkom för kupongen. Min egna teori är att det som lämnas kvar, som du kan köpa till ordinarie priser, är sånt dom inte kan bli av med i annat fall. Och du hittar inget som kostar 600 kronor heller. Utan då snackar vi över tusenlappen, minst.

Så egentligen, om du nu inte tänkt köpa nåt som du planerat i vilket fall som helst. Så blir det en dyrare affär än du egentligen tänkt. Och du kommer att ha minst en sak med dig hem, som du INTE hade tänkt köpa. Enbart för att komma upp i rätt summa.

Mats P Karlsson kommenterade min bloggbild igår. Där jag hade ett hårfilter. Han skrev, och jag citerar: ”Ungefär sån frisyr som på bilden hade du när man träffa dig första gången hos Eva-Marie eller Maria 😄” slutcitat

Jaaa, tänk, haha, om jag fått ha kvar allt mitt hår och om filter hade funnits på den tiden. Så hade jag fasiken varit ganska nära sanningen om hur jag skulle se ut idag😅 😂🤣


Winstone gjorde en repris från igår morse. Väckte mig med kräkljud och vi gick samma runda igen. Han spurtar på och är som vanligt, så…

Nu blir det frukost för mig. Kaffe är redan intaget x2. Hoppas på en fin söndag, för er alla! Avslutar med nånting typiskt, norrländskt, eller..

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    Elena bild-ringde från Mio Östersund igår och shoppade till mitt casa i España, tre sittpuffar/förvaring. Själv har jag ingen rea kupong. Kanske måste man bli registrerad kund…

    Äter Wirre mycket på kvällen? Kräks han när ni går ut? Hoppas han inte har kommit på ett tricks för att väcka dig 🤔😅

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Ja du ska registrera dig så får du bongen. Men detta år så går den ut imorgon. Jag kikade på sittpuff, jag med. Fast utan förvaring. Dom gick lös på 1500-2500 kronor. Dom hade en jag hade kunnat tänka mig om färgen varit lite mörkare. Fast den var redan nedsatt till 799, så där hade jag inte heller kunnat utnyttja kupongen. Nej han äter inte mer än vanligt, och är inte heller dålig i magen, på det andra viset. Men… vi får se vart det barkar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten