Ett av det svåraste fynden hittills, eller?

Helt otroligt att vi idag, är inne på sista dagen på vår 4 veckors, egenpåhittade, fastemånad. Har vi lärt oss nåt, månntro, eller fått en annan känsla över nån av förändringarna? Mjo, men faktiskt.

Jag tänker fortsätta precis som jag gjort hittills, med enda skillnaden att då det gäller alkohol, så är jag ingen absolutist, men dricka kan jag göra då det är trevligheter med inbjudningar eller att man är bortbjuden.

Ska klura på ifall semester är helt undantagen regeln, vem vet… semester innebär ju en del nytt folk man hänger med, så det kanske inte är så konstigt. Nåja, träningen stoppar inte för att veckorna är slut, inte heller mitt godis stopp. Det kan jag klara mig utan. Kan hända att jag får unna mig, även här, då det är fest.

Ojoj, nu börjar det låta som om vi ska ha fest här varje helg, hahaa…

Nämen det har gått över förväntan och det är inte alls dumt att kanske göra förändringar ibland. Det mår man gott av!

Städade upp på vår bro igår. Det kändes att vara läge för det. Blir mycket damm den här årstiden. Och det är väl dags att städa bort vinter vår, för det som komma skall.

Ny hyresgäst installerad. Han gillar stuket vi har däruppe. Det var ju kul, haha. Det finns alltså fler än jag som tycker om vår lilla 2:a på övervåningen. Drömmen hade varit att få lägga in ett röd/gråmelerared vinylmatta i köket. Sen måste toalett fönstret fräschas upp med allt vad det innebär.

Har varit ute med Winstone på promenad. Det blev en 40 minuters sväng i omgivningarna. Inte alls så tokigt väder även om himlen inte är klarblå. Så jag tänker att jag kommer att sätta mig ute en stund. Ramlade över något som kan vara ett av det svåraste i ämnet, dagens upphittade, eller vad tycker ni?

Önskar er alla en fin söndag, och har ni lite att göra kan in kolla in den här bilden och försöka sätta fokus på den svarta pricken…lycka till 😁

Maria Lundmark Hällsten