Uttittad 😯

Blir en tight dag, idag. Hade bokat hundbad till Winstone, för nĂ„gra veckor sedan men det blev avbokat, dĂ„ den som skulle utföra jobbet, blev sjuk. SĂ„ idag Ă€r det dags för Winstone, att fĂ„ bli vit, ren och fĂ„ aningens tunnare pĂ€ls. TyvĂ€rr blev det pĂ„ dagen dĂ„ jag ska börja tidigare pĂ„ jobbet. DĂ€rför fĂ„r jag inte sĂ„ mycket tid hemma, innan. Men
det Ă€r Ă€ndĂ„ vĂ€rt det, alla gĂ„nger om. Vem behöver liksom vara ledig, skrev hon och himlade med ögonen.

KĂ€nns inte som om jag hann fĂ„ feelingen av att vara ”ledig” nere i JĂ€rlĂ„sa heller. Men det handlade vĂ€l mest om att vi gjorde andra saker Ă€n vi brukar. I vanliga fall brukar jag röra mig lite i deras omgivningar, ta in utomhus miljön, fota och sĂ„nt dĂ€r. Men
en filur fick jag med. Den hĂ€r stackaren, satt ju pĂ„ deras utesoffa ifjol. Han sĂ„g ”sleten” ut, nanting.

Nu hade den förflyttat sig till ladan. Snigelvarning pĂ„ den


Jag trodde ju att det var ett dött djur som lÄg dÀr Glömde frÄga vad den hade för syfte, kanske skrÀmmer bort andra, levande saker

Inne pĂ„ deras toa blir man nog inte skrĂ€md, direkt, men man kan fĂ„ kĂ€nslan av att vara uttittad 😂

Det Ă€r trist med detta ihĂ€rdiga regnandet. Jag skrev förut att nĂ„gon hade utlovat brittsommar. Fick veta av en vĂ€n, att det Ă€ven kallas indiansommar. Det Ă€r ju det man brukar sĂ€ga, vi blir aldrig fullĂ€rda. Man kan fĂ„ lĂ€ra sig nya saker varje dag, om man sticker ut hakan…

Nu gjorde jag det, och det Ă€r Ă€ndĂ„ inte riktig samma sak. Indiansommar kan intrĂ€ffa nĂ€r som helst pĂ„ hösten, men ska föregĂ„s av minst en frostnatt. Men hey, det kan ju hĂ€nda att det kommer en sĂ„n, brrr
 Och en Brittsommar, Ă€r enligt SMHI, varma perioder i nĂ€rheten av 7 oktober. Vad som hĂ€nder 7 oktober, har jag dock ingen koll pĂ„.

Fast ok, regn och rusk, Ă€r Ă€ndĂ„ najs, dĂ„ man har köttsoppa i frysen och inte sĂ„ mycket tid till att tillaga annan mat. SĂ„ gissa vad vi fĂ„r till middag idag
tadaa
köttsoppa förstĂ„s. Det fanns till och med sĂ„ pass i byttan att jag tror jag ska kolla om mamma Ă€r hemma sĂ„ kan jag Ă„ka dit och bjuda henne pĂ„ lunch innan Winstone ska hĂ€mtas igen.

Hoppas pÄ en fin dag, för er alla!

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

    • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

      Mjaha…fast det Ă€r inte jag som döpt höst vĂ€rme till vad som stĂ„r att lĂ€sa pĂ„ wikipedia. Men ok, jag kan sĂ€ga…”Usa:s ursprungsbefolkningssommar” istĂ€llet. Fast med mitt minne kommer jag förmodligen ha glömt bort det pĂ„ nĂ„n vecka, eller tvĂ„ 😂 DĂ„ Ă€r det rĂ€tt och slĂ€tt en varm och solig höst 😊

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark HĂ€llsten