Andra semesterveckan börjar – regn!

Tänk i lördags kväll satt vi ute i den fina blå paviljongen. Solen strålade, det var varmt och skönt, det doftade underbart från grillen, 13-åringen N ställde sig upp och ledde sången "Ja, må han leva", alla mådde gott i det ögonblicket. Ett härligt ögonblick att trä upp på livets halsband, det blev en fin blå pärla av den stunden.

Men idag, den andra måndagen på semestern, HJÄLP, den har börjat precis som den första ……grått och mulet.  Vad kan man hitta på idag? Inte mer städa, röja och rensa! Jag vägrar!!!! Vi har sagt att vi skulle vara hemma i sommar. Det fick räcka med 15 underbara dagar på Cypern i maj, men inte hade jag tänkt att jag skulle städa hela semestern för det.

Planera; ett besök hos min pappa, tätt följt av ett besök hos den allra som underbaraste 1-åriga lilla flickan L och sedan; åka till sta’n bara för att strosa omkring, gå ned och titta på Trädgård Norr, titta på de omdiskuterade rosorna, jag älskar rosorna, (att kunna ta fram en ros med hjälp av en motorsåg, det kallar jag underbart! Konst eller inte konst, det kan andra diskutera, jag blir glad av att se dem). Sedan kanske jag kan ta en kopp kaffe (och en lite go’bit) och sedan, vem vet, kanske någon hör av sig och vill hitta på något trevligt.

Vad gör folk egentligen när det är sådant här väder? Är det bara jag som är beroende av fint väder, får jag bara vara ute i trädgården så mår jag bra. Jag skulle behöva tips på roliga saker att göra när man inte kan vara ute, det är tydligt.

Kram till er som hittat igen min blogg!
PS! Läste ni artikeln om mamman som polisanmält det egyptiska hotellet för att hennes dotter blivit gravid efter att ha simmat i swimmingpoolen? Sådana är vi mödrar, våra barn kan aldrig göra fel! DS!

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.