En härlig dag….

En skön avslappnad dag som började med ett kort besök hos världens underbaraste ettåring. Hon var glad som vanligt, smilade och plockade med diverse leksaker. Gojan Jako var också ute och passade på att umgås. Han ville sitta på min axel, men tyvärr hade jag ganska stora knappar på t-shirten så det gick inte så bra. Jag vill ju ha mina knappar kvar. Tänk att det kan gå så bra med en papegoja och en liten tös. De har respekt för varandra och håller sig på varsin kant. Förutom när Lilly går i säng och hennes föräldrar går ut. Då sätter Jako igång och ropar på henne. Som tur var  sover hon bara vidare i godan ro.

Idag har jag handlat en ros, Feuerwerk, och 4 lavendel Hidcote. I min "inmurade" rabatt har jag nu rosorna Terese och Louise Bugnet, Maiden Blush, 2 Venusta Pendula, Feuerwerk och en som antingen är Nina Weibull eller Europeana. Dessutom lavendel, blå stäppsalvia och några rosa och nästan svarta liljor. Det borde bli jättefint nästa år om allting överlever.

Nu har det börjat regna, stillheten sänker sig över grannskapet, jag skulle gå över till en granne i kväll och titta på hennes trädgård men det får väl bli en annan kväll. Vi ska grilla en lätt middag och sedan tror jag livskamraten tänker titta på fri-idrott och då passar jag på att läsa någon av mina nylånade böcker. En alldeles underbart skön och lugn fredagkväll önskar jag er!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.