Kedjebrev

Vi har väl alla fått kedjebrev som lovar att något gott kommer att hända en viss dag ett visst klockslag bara man skickar brevet vidare till 5-7 trofasta vänner, duktiga kvinnor eller annat. En annan typ av brev är förstås dem som utlovar all världens olyckor om man inte vidarebefordrar brevet inom en viss tidsrymd. Idag fick jag ett kedjebrev som firade "knäppskallarnas" dag. Tack för det min vän, varför fick jag det?!  Men det fanns en annorlunda liten knorr i brevet som jag gärna vill dela med mig av till er.

Etiketter:

En kommentar

  1. Linnea

    Ha, ha!!
    Det där var faktiskt roligt.
    Mindre roligt är de där kedjebreven som lovar guld och gröna skogar. Jag rensar bort dom systematiskt och svarar aldrig på en enda stackare. Men de som vidarebefodrar dem är oftast en och samma person/er. Vad dom måste ha det jobbigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.