Blue, blue Monday

Lyssnade på radion i morse när jag körde till jobbet. En av reportrarna pratade då om en engelsk undersökning som visar att gårdagen, måndagen den 18/11, är den officiellt mest deprimerande dagen på hela året.

Där har vi förklaringen till varför jag kände mig ur gängorna igår. Självklart att man mår dåligt just den dagen! Tänk bara på vädret, mitt i vintern som vi är, tänk på hur lång tid som gått sedan julshoppingen och den härliga julledigheten…för att inte tala om att det fortfarande är ett par dagar kvar till nästa löning och att vi, lite till mans, kanske lagt ut lite för mycket pengar den sista månaden.

För att inte tala om alla nyårslöften som vi precis har hunnit bryta och därigenom fått en påminnelse om vilka dåliga karaktärer vi har. Skönt att jag fick den förklaringen till gårdagens sega och negativa humör, då var det ju inte mitt fel i alla fall! Lyssna på detta; Howlin Wolf – Sittin’ on top of the World – tala om musik. Den hade passat jättebra att lyssna på igår. Förresten, det går alldeles utmärkt att lyssna även idag.
 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.