It’s complicated

Mysig måndagkväll, vi har varit ute och ätit och sedan gick vi på bio. Filmen var It’s complicated med Meryl Streep och Alec Baldwin i huvudrollerna. Streep är en fantastisk skådespelare med ett väldigt brett register. Nu när hon börjar bli äldre så känns det väldigt befriande att hon "tillåts" vara lite rynkig, inga operationer där inte. Härligt att se en skådis som har mimiken kvar, kan rynka pannan, inte ser ut som en parodi på Kalle Anka (munnen) och som ändå har en härlig utstrålning. Kul film var det, även om jag blev lite besviken över att denna kompetenta, affärskvinna direkt återföll till att laga f.d mannens favoritmiddag så fort han kom viftande med, var det lillfingret…..?

Kul också att stöta ihop med en gammal bekant, vi har känt varandra sedan vi fick våra första barn, alltså drygt 33 år nu, och det märkliga är att det känns som att det var "igår" vi träffades varje gång vi stöter ihop. Kul!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.