Världens bästa!

Idag har vi besök, och det är inte av vem som helst! Nej, idag är världens bästa L här medan mamma och pappa är hemma och jobbar lite. Vi har varit ute och åkt pulka, lekt med farfars nya tvingar (väldigt trevliga i precis rätt färger för en snart 2-åring – röda, gula, gröna och blå, härligt), ätit lunch och nu är det dags för en liten tupplur. Det var med ängslan jag lade henne denna gång. Sedan hon börjat på dagis så har det hänt att hon gråtit ett tag när hon lagt sig på dagen och vi är inte vana vid att hon gråter överhuvudtaget så det var inget jag såg fram emot.

Men nu ligger hon, har Nallen hos sig och den klassiska avslappnande musiken igång, och det är faktiskt tyst därinne. Kanske 2 minuters protesterande gråt och det kan till och med en blödig farmor klara av. Så här såg lilla L ut när hon kom idag, hon skulle kunna agera som modell för Vägtrafikverkets kampanj för reflexanvändning.


Denna bild tog jag i hallen, utan att tända taklampan, när hon kom, klädd för att gå ut och åka pulka
Idag blir en dag som tillägnas L. Vid middagsdags kommer R och L för att hämta henne tillbaka. Då ska vi äta middag och överlämna födelsedagspresenten till R, något i förväg, men han kommer att vara bortrest på den egentliga födelsedagen.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.