Ren och skär lycka!

Fredag eftermiddag, strålande sol, gräsmattan är nyklippt, tre liljebaggar har fått ge sig för mina ivrigt nypande fingrar, då kommer lilla L tillsammans med sin mamma. Vi sitter i solen med ett glas fläderblomsdricka, lilla L gräver i sanden och häller ut på gräsmattan. Nymfparakiten Jocke som är med oss ute på altanen sjunger så vackert för lilla L att det är en fröjd att höra honom. Sonen kommer från arbetet, vi äter middag tillsammans ute i solen. Då dyker dottern upp helt överraskande och hinner äta en bit med oss. Till efterrätt blir det glass och jordgubbar. Då dyker de två äldsta barnbarnen upp, vackert klädda i sina skolavslutningskläder och tar det sista ur glasspaketet.

Sedan försvinner de allihopa åt varsitt håll. Kvar sitter en mycket nöjd mamma, mormor och farmor och njuter av de sista solstrålarna. Sedan är det bara för mig och Jocke att gå in. Det börjar bli sovdags för Jocke och jag ska bara njuta av denna min ensamma fredagkväll. En bra bok, lite chips och en dricka – jag är nöjd!

Fänrikshjärta – så anspråkslös och så vacker!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.