Working in a ….

I går hände det saker! Livskamraten och jag flyttade på det stora åbäket till bubbelbad, sköt det över kanten på den lilla platå där den står och ner till avsatsen nedanför. Inte vackert, men bara tillfälligt.

Nu blev den lilla platån ledig där jag vill lägga trall och där dagbädden ska stå. Den hämtade vi förra veckan och den var underbart snygg. Sedan köpte jag lila (dämpad lila) stora badhanddukar som jag ska sy till ett överdrag på madrassen, det kommer att bli bra.

Men platån där karet stått är inte helt skapat av naturen utan även människan, Knutte, har haft sin hand med i spelet. Han har murat upp med betong och natursten och det har nu börjat rasa. Livskamraten har alltså börjat förstärka platån med mer sten, mer betong och mer armering. Den som springer och bär sten, det är den lille hantlangaren, dvs jag.

Sten har vi gott om, men pga det höga vattenläget så ligger många av dem under vatten just nu så jag får gå till en stenröse en bit ifrån och hämta. Tungt är det, därav den lilla tysta sången Working in a……..

Men bra kommer det att bli!
Glad Valborg!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.