Tidig lördagsmorgon

Vad gör jag uppe den här tiden? Alldeles för tidigt med tanke på gårdagskvällen. Trevlig kväll med trevliga människor, mitt "tantgäng"! Nästa år blir vi alla 60 år och igår gav vi varandra ett löfte; vi lovade att göra något tillsammans i september 2013. Wow, vilket löfte, mer skriver jag inte om det. Några hemligheter måste man få ha… Skriver jag fortfarande bloggen då så kommer allt att avslöjas.

Idag är det både familjemiddag och förstås, trädgårdsutställningen! Det var tänkt att åka på utställningen idag, men jag får nog ändra det till söndag. Det blir alldeles för intensivt annars och jag måste få vila lite idag tror jag.

Missade förstås Let’ s Dance igår, men ser att Anton Hysén gjorde en makalös dans även denna gång. Tänk att en människa kan ha så mycket dans i kroppen utan att ha vetat om det. Helt underbart! Jag undrar hur många danslektioner jag skulle behöva innan jag kunde ta mig runt golvet, utförandes alla komplicerade steg och turer…..

Allt i sin ordning, väntar på att kvällstidningen ska levereras vid dörren och kommer nog att lägga upp dagen så att det blir promenad, därefter en liten tupplur och sedan familjemiddag. That’s it folks! Sköt om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.