Dagens gympapass

Ta ett stycke fyraåring samt ett stycke snart tvååring och bege dig till närmaste lekpark. För bästa resultat bör lekparken innehålla slingriga rutschbanor och höga ställningar, gärna med några vajande anordningar att klättra i. Dessa grundförutsättningar tillsammans med ett stycke farmor kan sätta ordentlig fart på blodomloppet hos sagda farmor.

Klättra nu tillsammans med tvååringen på alla dessa olika nivåer på lekställningen. Åk sedan nerför den slingriga rutschbanan med tvåååringen i knät och fyraåringen glidande alldeles bakom ryggen (vågade inte åka ensam först). Ta sedan emot fyraåringen som kastar sig ned från högsta nivån, säker på att hamna rätt i famnen, medan man med vänstra armen håller tvååringen som just ramlat och slagit sig, aj aj aj. Balansera därefter bakom tvååringen som med rent dödsförakt börjat klättra uppför ett ruskigt nät med lagom stora hål för en liten kropp att halka genom. Klättra medan man med bävan iakttar de nötta repen, ska de hålla för en något överviktig farmor.

Spring sedan hem med en kissnödig fyraåring, bärandes på den lille tvååringen som återigen ramlat och tappat sin Festis på marken, till stor sorg för sagda barn.

Lasta in de små i bilen och kör hem dem till deras föräldrar, lyssna på deras snusanden i baksätet och försök hålla dig vaken tills du fått lämna de små i familjens hägn. Åk hem och vila…… Finns något underbarare?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.