Dagen före

Idag fyller lilla L fyra år. Ni kan inte ana vilken tårta hennes mamma har gjort. Milda makter, vilket konstverk! För att inte tala om vilken fantastisk present hon kommer att få av sin mamma och pappa. Men hysch, hysch, inte säga mer nu.

Det får mig att tänka på alla fantastiska tårtor "sonahustrun" har skapat genom åren. Ja, man kan inte använda ordet "baka" för de är rena rama skapelserna. Till sonens 18-årsdag; ett helt landskap med racerbana, bilar, staket….otroligt. Till vårt första barnbarn; en tårta med ballonger och små små leksaker på….Till mammas 80-årsdag; en tårta med mammas favoritblomma – liljan – på. Förlovningstårtan med rosor….. jag måste nog sätta mig och leta i fotoarkivet och se om jag kan lägga ut någon bild senare.

Idag ska vi fira midsommarafton i förväg. Kan man säga så? Är man dubbelbokad så är man. Då löser man det genom att fira midsommar både på torsdag och på fredag. Nu får vi bara hoppas på vackert väder, åtminstone inget regn, under hela helgen så vi får njuta av allt det vackra omkring oss.

Till alla; ha en skön helg. Njut, ta vara på varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.