Depp….

Alla planer för helgen har ändrats. Istället för att sitta i ett nybyggt lusthus (invigning), umgås och äta gott, igår kväll så blev det en stilla eftertänksam kväll framför Ronaldo, jag menar TVn med fotboll. Jag undrar hur mycket mousse, gelé Ronaldo egentligen har i sitt hår, det ligger lika perfekt vad han än gör.

Ibland händer det saker som ingen kunnat förutspå och en sådan sak hände igår för värdinnan för lusthusinvigningen. Inte roligt alls.

Det har gjort att vi omplanerat hela midsommarhelgen, dvs alla planer vi hade, de har vi skrotat. Så istället för att vara så uppbokade att vi skulle fira midsommarafton två gånger så har vi nu ändrat planerna till inga planer alls, så kan det gå. Så nu måste vi väl ut och handla lite så vi åtminstone har några jordgubbar till midsommarmiddagen, visst ja vi har inte ens handlat hem någon middag för vi skulle ju vara borta…. OK ut och handla och sedan får vi se vad det blir av helgen.

Men vi ska ändå njuta av varandra och dagen, och det önskar jag er allihop – ta hand om varandra, säg några ömma ord till den människa du delar din vardag med, kanske en liten smekning över kinden kan vara på sin plats, ring dina nära och kära som inte kan vara med idag, gläds över solen och allt det vackra omkring oss. Livet är föränderligt!

Glad midsommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.