Mysig morgon

Tänk att vara som lille J direkt när man slår upp ögonen på morgonen. Med ett leende så att den fina smilgropen lyser fram. Med kisande ögon där glädjen strålar emot en, med mjuka små armar som slingrar sig runt halsen på en lycklig farmor. Lycklig och glad från det ögonblick han öppnar sina blå ögon.

Storasyster L hade en svårare start på morgonen däremot. Lite smågråtande i sängen; jag vill ha min mamma och pappa, lite yrvaken och i behov av lugn och ro, sitta i famnen lite, krama nallen lite extra. Allt eftersom vällingen rinner ner i magen så höjs också humöret, lite skoj med lillebror som åker "motorcykel" runt köket, lite sitta knät igen innan det är dags för dagis.

Känslan av lycka dröjer sig kvar en lång stund efter ankomsten till jobbet. Om några timmar ska jag hämta dem igen så får farmor och farfar glädjen att umgås med de små ett par timmar igen. Jippiii!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.