Mitt i veckan

Så är det onsdag. Vad ska man hitta på i  kväll då? Kanske storstäda vardagsrummet? Det kan nog behövas efter i sommar. Eller kanske ut och spraya på ogräset i grusgången med Ättix? Då luktar det ättiksprit hela kvällen.

Fast himlen ser lite lurig ut, det kanske blir regn. Då regnar ättiksmedlet bort, alltså bortkastade pengar.

Kanske sätta sig och titta igenom studieförbundens broschyrer och se om det finns något som lockar? Något stimulerande för hjärnan kanske? Eller något krävande för kroppen? Eller….. Vad? Jag vet inte vad jag vill göra?!

Är det barkborren som tagit bort geisten eller det myckna tunga jobbet i somras? Jag var på massage i går. Massage, det låter väl mysigt och gott. Men inte denna massage, den letar reda på alla onda knutar och fläckar och där gräver massösen in sina 5 cm långa, sylvassa naglar och trycker, trycker och trycker. Ju mer jag kvider av smärta desto mer borrar hon in naglarna. Nej, så gör hon förstås inte, men det är så det känns. Hon kunde i alla fall konstatera att det inte gick att få bort alla knutar på en behandling utan jag ska dit igen nästa vecka.

Nej, det blir nog ingen annan råd än att jag får skylla min obeslutsamhet på  latmasken.

En kommentar

  1. Monica Nordlund

    Åh så gottont en massage kan vara, men den behövs alltid. Borde också
    beställa tid för det, skönt att röra om bland alla muskelknutar.Och det
    är nog bra ett vara lite ”lat” efter en genomgång. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.