Rolig kväll

Kul kväll igår. Jag passade på och gick runt på stan före bion bara för att se vad som hänt sedan sist. Hänt massor har det, jag behöver nog några timmar till för att se allt.

Jag gick in på Indiska och hittade en taklampa som kommer att passa bra i gästrummet i stugan. Taket där är ju målat lite egendomligt, men jag tänker måla om det i vitt och även sätta en liten "rosett" i mitten, så poängterar man att det är lite annorlunda. Lampan är en typ av liten "kristall-lampa" så tror jag kommer att bli bra.

 

Sedan var det biodags. Mysig film "Kär i Rom". Lite klurig, annorlunda med typisk Woody Allen-twist på. Jag gillade den.

De visade en del trailers på filmer som jag absolut kommer att försöka se; en med Meryl Streep och Tommy Lee Jones och en med Dustin Hoffman. Sedan har vi ju nya Hamilton-filmen också. Japp, det får nog bli en del biobesök i höst/vinter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.