Så fånigt

Jag for på Rusta idag, köpte 6 stycken trevliga kökshanddukar som jag nu har klippt sönder och ska försöka pussla ihop till 8 st bordstabletter. Varför gör man något så tokigt? Jag som har så svårt för att hålla reda på vad som är avigsida eller rätsida. Varför i hela friden?!

Jag kunde väl använda handdukarna som de var, vikit dem dubbelt eller något. Nu har jag pusslat ihop en enda tablett plus klippt till kantbanden till långsidorna. Nu räcker det, de får ligga till sig till i morgon så kanske det går bättre. Eller kanske de små pysseltomtarna smyger fram i kväll och fixar det hela, hoppas det.

Jag ska ha dem till adventsfesten så det är bara 14 dagar kvar, burr. Ångrar mig…….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.