Söndag förmiddag

Igår blev det till att slötitta på TV hela kvällen. Vi tittade på filmen "The boat that rocked" och man blev påmind om vilken underbart härlig musik som gjorts. Vilka minnen som dök upp, vilka känslor man hade för musiken. Hur den ibland talade direkt till de känslor man hade som tonåring. Bjuder på ett litet klipp om hur det känns när äktenskapet havererar efter 17 timmar:

 För att inte tala om "A whiter shade of pale", vilken låt.

Vad har då söndagen med sig för aktiviteter? En lång promenad, ringa en väninna som fyller år, se om jag får ihop en bordstablett till (om lusten faller på), göra köttbullar till adventsfesten, ev kycklinggrillspett (inte för att det är specielt "juligt" men det är gott och en bra smårätt som fyller upp på bordet), tvätta, stryka (kanske). Mer hinner man inte så är det  dags att lägga sig för att ha ork till måndagens arbete.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.