Fullt upp idag

Barnen sov ända till 07.30 idag, då kan man väl inte klaga även om man är en farmor som gärna tar det lugnt på morgonen. Just nu är de fullt upptagna, den yngre med att fiska i ett fiskespel och storasyster, hon klipper, skriver och tejpar. Andelen vackra motiv att sätta upp på kylskåpsdörren växer för varje gång hon är här.

Hon börjar bli stor, hade med sig egen handväska igår med såväl hårborste, hårspännen, anteckningsbok, "klackeskor" och Blixten och Blinker (2 småbilar), helt enkelt livets nödtorft när man är en "halvstor" tjej.

Idag ska vi dessutom träffa den andra halvan av barnbarnsskaran. Jag hjälper dem att få sina rum lite mer tonårsaktiga och har en del småsaker som kommer att passa bra därinne.  Det ska bli roligt, ibland går det långa tider mellan man träffar dem. De har liksom inte riktigt tid för mormor och morfar, inte behov heller förstås.

Då går hela helgen i barnbarnstecken, tur att vi var ute och åt middag i fredags i all enkelhet; 2 pizza och en flaska vin, bra början på helgen. Men i eftermiddag tänker jag bara lata mig och förbereda mig mentalt inför veckan som kommer; den är fulltecknad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.