Som taget ur en inredningstidning

Jag känner mig som Lulu Carter (minus de pumpade läpparna då) när jag ser resultatet av arbetet i de två tonårsbarnbarnens rum. Oj, se fint det går att göra med hjälp av lite tapeter och färg! De har ju själva valt tapeter och färger till rummen och de har gjort jättefina val.

Igår ägnade vi åt oss det ena rummet; tapetserade färdigt, möberade om, satte in den "nya" lilla möbeln från Returmarknad och det blev faktiskt lite av samma känsla som när man ser inredningsprogrammen på TV:n.

Nu är jag ju väldigt medveten om att när tonåringen i fråga varit ett par timmar i sitt rum så förändras det, eller kanske ska jag säga att det tillkommer vissa saker. Kläder, tallrikar, muggar, CD-skivor, papper med mera, med mera, med mera.     

Men jag är nöjd att få göra det fint för dem, och förhoppningsvis tänker de någon gång att; oj så fint jag har! Eller kanske inte…..     

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.