Julefrid

Nu är granen på plats, äntligen, alla klappar utom en, är inköpta och jag har börjat planera för julmiddagen. I år ska jag ha lite nya saker på julbordet. Jansson ska göras med lax istället för ansjovis. En paj med grönkål och chevreost ska göras liksom en laxpate’ med löjromssås. För övrigt får det bli standard mat; skinka, köttbullar, kalvsylta med mera, med mera.

Nu börjar jag känna mig nöjd med julstöket och friden kan sänka sig över oss. På lördag blir det konsert med Renhornen, kul.

IMG_20131219_182521

 

4 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Fin gran ! För att du inte ska bli helt passiv föreslår jag att du skaffar den bok jag i dag tipsar om på min blogg …

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Glömde det när jag var på biblioteket idag, men de har ju öppet på söndag också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.