Början till julbordet

Nu är grönkålspajen färdig, nu ska den frysas in för att sedan hamna på julbordet. Till den ska det vara löjrom och jag stod och tittade på den i fiskdisken, men milde tid, det kostar ju en förmögenhet. Nej, det får duga med fryst löjrom, den är tillräckligt dyr.

I morgon ska jag göra den nya Jansson med lax i, den går ju också bra att frysa in. Skönt.

Kontakten med tomten sköts av sonen i år. Vi har haft självaste tomtemor de senaste åren (nej, det är inte jag som klätt ut mig) och jag kommer att sakna henne, men det kan ju vara roligt att tomten själv kommer i år. I år har vi ju fyra småttingar, voj så roligt.

Nu blir det en lugn kväll med lite mys i soffan.

Hoppas ni alla kan ha en skön kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.