Hänger inte med…….

Jag är dålig på att följa med i dokuserier av typen Idol, Farmen, galor av allehanda slag, helt enkelt för att jag tycker att de är helt ointressanta. Jag kan titta på Antikrundan, På spåret m.m. för att där handlar det om verkliga saker. Därför ställer jag mig helt frågande till dessa människor som presenteras som ”kändisar”, Farmen-xx”, Ensam mamma-Y” etc. Vad i hela friden har dessa människor gjort för att bli ”kändis” och vad är egentligen en kändis? Jag har ingen aning om vem de är eller vad de gjort för att bli kända. Är det bara jag som blir störd av detta?

En kändis som jag gillar är Ernst, mannen som kan pyssla som ingen annan. Det är underbart skönt att se honom sitta vid symaskinen, laga mat, pynta, ja allt det som oftast ligger inom kvinnans ansvarsområde. Han är en bra förebild för våra unga män (de äldre kanske också kan våga släppa lös sin inre, dolde Ernst och ge sig på att vika lite julpynt).

Det om detta. På morgonen gjorde jag Jansson med rökt lax istället för med ansjovis. Lax-Jansson, det låter som en av mina anfäder……. En soldat med soldat namnet Lax, märkliga soldatnamn de hade förr.

Nu kom jag visst från ämnet som var julbord. I morgon ska laxpate’n göras, då är mina tre nya rätter färdiga för sin premiär på julbordet.

Sköt om er och ha en skön lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.