Vardag, fast lördag

Några helgdagar är avslutade. Julaftonen gick bara bra, hela familjen var samlad och det är inte ofta alla kan vara tillsammans. Mycket matrester blev det som vanligt. Två småttingar stannade kvar till på annandagen och det var ju underbart roligt.

Synd bara att jag blev sjuk på annandagen, började med magsmärtor, fortsatte med smärta i hela kroppen ända ut i tänderna på vänster sida. Mycket märklig känsla. Jag blev liggande på soffan under filten och slumrade medan småttingarna lekte under matrumsbordet. Ett utmärkt ställe att bygga koja på.

Jag sov i stort sett hela dagen och på kvällen hade jag så ont att jag fick ta den nya värmefilten (bra julklapp) för att kunna dämpa smärtan i mage, höfter och knän. Efter en timme fick jag gå upp och ta en Alvedon för att få bort smärtan i käke och tänder. Mycket märklig sjuka måste jag säga.

I dag är det lördag, solen skiner och jag borde gå en långpromenad. Dessvärre trampade jag fel när jag gick nerför trappan igår så nu har jag ont i foten också. Börjar jag bli gammal? Det kommer konstiga krämpor lite nu och då. Så minns jag inte att det var förr. Ni vet den gamla goda tiden……. Nej, vår bästa tid är nu! Sluta gnäll och klä på dig istället, grandmother. Det kommer att kännas bättre efter lite frisk luft!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.